De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Zit sta werkplek

Zit sta werkplek

Bewegen is gezond. Volgens een studie, welke is gepubliceerd in het medische vaktijdschrift The Britisch Medical Journal, kun je zelfs twee jaar langer leven enkel en alleen door minder dan 3 uur per dag zittend door te brengen. Heb je een kantoorbaan waar je toch een groot deel van de dag zit dan is dat niet een heel makkelijk haalbaar doel. Met aangepast meubilair zoals een zit sta werkplek waar je zittend werken kunt afwisselen met staand werken kun je daar verandering in brengen.

Wat zijn de voordelen van een sta zit werkplek?

Er zijn meerdere voordelen van het werken aan een sta zit werkplek ten opzichte van een vaste werkplek op te noemen. Zo gebruik je meer spieren, verbrand je meer calorieën is het goed voor je brein. En nog belangrijker, staand werken geeft je meer energie! De juiste balans tussen staand en zittend werken voorkomt klachten zoals nek- en rugklachten doordat je niet meer de hele dag in dezelfde houding zit. Als je er daarbij ook nog zorgt dat je af en toe een stukje loopt ben je de hele dag in beweging en dat is goed voor je lijf.

Zit sta werkplek kopen

Zoals je kunt lezen is het afwisselend zittend en staand werken dus goed voor je gezondheid en productiviteit. Twee hele goede redenen om een zit sta werkplek te kopen en zelf de voordelen te ervaren. Wij brengen u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden in prijs en design die er zijn op het gebied van  zit sta werkplekken zijn.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter