040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Zit sta werkplek

Bewegen is gezond. Volgens een studie, welke is gepubliceerd in het medische vaktijdschrift The Britisch Medical Journal, kun je zelfs twee jaar langer leven enkel en alleen door minder dan 3 uur per dag zittend door te brengen. Heb je een kantoorbaan waar je toch een groot deel van de dag zit dan is dat niet een heel makkelijk haalbaar doel. Met aangepast meubilair zoals een zit sta werkplek waar je zittend werken kunt afwisselen met staand werken kun je daar verandering in brengen.

Wat zijn de voordelen van een sta zit werkplek?

Er zijn meerdere voordelen van het werken aan een sta zit werkplek ten opzichte van een vaste werkplek op te noemen. Zo gebruik je meer spieren, verbrand je meer calorieën is het goed voor je brein. En nog belangrijker, staand werken geeft je meer energie! De juiste balans tussen staand en zittend werken voorkomt klachten zoals nek- en rugklachten doordat je niet meer de hele dag in dezelfde houding zit. Als je er daarbij ook nog zorgt dat je af en toe een stukje loopt ben je de hele dag in beweging en dat is goed voor je lijf.

Zit sta werkplek kopen

Zoals je kunt lezen is het afwisselend zittend en staand werken dus goed voor je gezondheid en productiviteit. Twee hele goede redenen om een zit sta werkplek te kopen en zelf de voordelen te ervaren. Wij brengen u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden in prijs en design die er zijn op het gebied van  zit sta werkplekken zijn.

Rechtstreeks een sta zit werkplek bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten