040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Zit sta werkplek

Bewegen is gezond. Volgens een studie, welke is gepubliceerd in het medische vaktijdschrift The Britisch Medical Journal, kun je zelfs twee jaar langer leven enkel en alleen door minder dan 3 uur per dag zittend door te brengen. Heb je een kantoorbaan waar je toch een groot deel van de dag zit dan is dat niet een heel makkelijk haalbaar doel. Met aangepast meubilair zoals een zit sta werkplek waar je zittend werken kunt afwisselen met staand werken kun je daar verandering in brengen.

Wat zijn de voordelen van een sta zit werkplek?

Er zijn meerdere voordelen van het werken aan een sta zit werkplek ten opzichte van een vaste werkplek op te noemen. Zo gebruik je meer spieren, verbrand je meer calorieën is het goed voor je brein. En nog belangrijker, staand werken geeft je meer energie! De juiste balans tussen staand en zittend werken voorkomt klachten zoals nek- en rugklachten doordat je niet meer de hele dag in dezelfde houding zit. Als je er daarbij ook nog zorgt dat je af en toe een stukje loopt ben je de hele dag in beweging en dat is goed voor je lijf.

Zit sta werkplek kopen

Zoals je kunt lezen is het afwisselend zittend en staand werken dus goed voor je gezondheid en productiviteit. Twee hele goede redenen om een zit sta werkplek te kopen en zelf de voordelen te ervaren. Wij brengen u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden in prijs en design die er zijn op het gebied van  zit sta werkplekken zijn.

Rechtstreeks een sta zit werkplek bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
kantoorinrichting gemeente Geldrop
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door
Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel