De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Zit sta bureau

Zit sta bureau

De tijd dat we dachten dat de hele dag zittend achter ons bureau doorbrengen geen negatieve gevolgen zou hebben voor onze gezondheid ligt al even achter ons. De meeste mensen zijn op de hoogte van het feit dat de hele dag zitten gezondheidsklachten kan geven. Door verschillende onderzoeken is namelijk aangetoond dat dit klachten kan geven aan het bewegingsapparaat en dat je door veelvuldig zitten een verhoogd het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten hebt. Door gebruik te maken van een zit sta bureau neemt de tijd die je op kantoor zittend doorbrengt significant af. Door de afwisseling van zitten en staan verbeteren de werkprestaties, het lichaam blijft namelijk actief waardoor de productiviteit zal stijgen.

Is een sta zit bureau ook geschikt voor uw organisatie?

Er zijn binnen uw bedrijf vast ook veel mensen de hele dag achter hun bureau aan het werk. Dit kan bij er uiteindelijk toe leiden dat, door gebrek aan beweging, de productiviteit van deze medewerkers omlaag zal gaan. Het is goed om juiste voor deze mensen een sta zit bureau in te gaan zetten, zij zijn degene die er in eerste instantie het meeste baat bij zullen hebben.

Zit sta bureau kopen

Denkt u erover, na het lezen van dit artikel, om een zit sta bureau kopen of wilt u nog wat meer informatie ontvangen over alle voordelen van een sta zit bureau neem dan contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com of bel met 040-2861441.

Wij staan u graag te woord en maken desgewenst een offerte voor een sta zit bureau.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter