040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Zit sta bureau

De tijd dat we dachten dat de hele dag zittend achter ons bureau doorbrengen geen negatieve gevolgen zou hebben voor onze gezondheid ligt al even achter ons. De meeste mensen zijn op de hoogte van het feit dat de hele dag zitten gezondheidsklachten kan geven. Door verschillende onderzoeken is namelijk aangetoond dat dit klachten kan geven aan het bewegingsapparaat en dat je door veelvuldig zitten een verhoogd het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten hebt. Door gebruik te maken van een zit sta bureau neemt de tijd die je op kantoor zittend doorbrengt significant af. Door de afwisseling van zitten en staan verbeteren de werkprestaties, het lichaam blijft namelijk actief waardoor de productiviteit zal stijgen.

Is een sta zit bureau ook geschikt voor uw organisatie?

Er zijn binnen uw bedrijf vast ook veel mensen de hele dag achter hun bureau aan het werk. Dit kan bij er uiteindelijk toe leiden dat, door gebrek aan beweging, de productiviteit van deze medewerkers omlaag zal gaan. Het is goed om juiste voor deze mensen een sta zit bureau in te gaan zetten, zij zijn degene die er in eerste instantie het meeste baat bij zullen hebben.

Zit sta bureau kopen

Denkt u erover, na het lezen van dit artikel, om een zit sta bureau kopen of wilt u nog wat meer informatie ontvangen over alle voordelen van een sta zit bureau neem dan contact met ons op via [email protected] of bel met 040-2861441.

Wij staan u graag te woord en maken desgewenst een offerte voor een sta zit bureau.

Liever rechtstreeks bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Blom Ecologie
Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden
Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
projectinrichting in opdracht van Ahrend