040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Zakelijke inrichting

Bent u opzoek naar een zakelijke inrichting van uw pand?

Bij de Kantoorinrichter bent u aan het juiste adres voor de complete zakelijke inrichting van uw pand of kantoor. Ons assortiment heeft alles wat aansluit aan een zakelijke inrichting, daarnaast kunnen wij uiteraard ook een huiselijke sfeer creëren met een zitje of een mooi vloerkleed van Donkersloot. Indien u de gehele uitstraling geheel zakelijk wilt laten helpen wij u graag verder.

Hoe maakt u de inrichting zakelijk?

Er zijn tal van mogelijkheden om een (kantoor-)pand in te richten, dit kan op allerlei manieren en stylen. De Kantoorinrichter zou uw zakelijke inrichter kunnen zijn voor al uw wensen en ideeën.

We bespreken uw wensen graag en werken ze eventueel uit met een 2D of zelfs 3D tekening zodat u ook een beeld krijgt met hetgeen wat besproken is.

Een zakelijke inrichting hoeft niet per definitie koud en kil te zijn! Werk met mooie (warme) kleuren en er zal gelijk een hoge kwaliteitsbeleving en een warme uitnodigende sfeer gecreëerd worden. Samen met u zoeken wij een uitstraling welke het beste past bij de organisatie.

Een zakelijke inrichter op maat?

Ook dit is voor de Kantoorinrichter geen enkel probleem! Wij bieden genoeg maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en ideeën op het gebied van een zakelijke inrichting.

Daar we de meeste tijd van ons leven op kantoor doorbrengen maken we graag ook een zakelijke inrichting die helemaal past bij uw gevoel en beleving, zo kan alles op maat gemaakt worden van afwijkende maatvoering en vormen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een zakelijke inrichter? Neem dan contact op met de Kantoorinrichter wij staan u graag te woord en helpen u graag verder: Bel met 040-2861441 of mail naar info@dekantoorinrichter.com

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Eundresultaat-met-visgraat-PVC-en-lattenstructuur-op-de-wanden
Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter