040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Zakelijke inrichting

Bent u opzoek naar een zakelijke inrichting van uw pand?

Bij de Kantoorinrichter bent u aan het juiste adres voor de complete zakelijke inrichting van uw pand of kantoor. Ons assortiment heeft alles wat aansluit aan een zakelijke inrichting, daarnaast kunnen wij uiteraard ook een huiselijke sfeer creëren met een zitje of een mooi vloerkleed van Donkersloot. Indien u de gehele uitstraling geheel zakelijk wilt laten helpen wij u graag verder.

Hoe maakt u de inrichting zakelijk?

Er zijn tal van mogelijkheden om een (kantoor-)pand in te richten, dit kan op allerlei manieren en stylen. De Kantoorinrichter zou uw zakelijke inrichter kunnen zijn voor al uw wensen en ideeën.

We bespreken uw wensen graag en werken ze eventueel uit met een 2D of zelfs 3D tekening zodat u ook een beeld krijgt met hetgeen wat besproken is.

Een zakelijke inrichting hoeft niet per definitie koud en kil te zijn! Werk met mooie (warme) kleuren en er zal gelijk een hoge kwaliteitsbeleving en een warme uitnodigende sfeer gecreëerd worden. Samen met u zoeken wij een uitstraling welke het beste past bij de organisatie.

Een zakelijke inrichter op maat?

Ook dit is voor de Kantoorinrichter geen enkel probleem! Wij bieden genoeg maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en ideeën op het gebied van een zakelijke inrichting.

Daar we de meeste tijd van ons leven op kantoor doorbrengen maken we graag ook een zakelijke inrichting die helemaal past bij uw gevoel en beleving, zo kan alles op maat gemaakt worden van afwijkende maatvoering en vormen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een zakelijke inrichter? Neem dan contact op met de Kantoorinrichter wij staan u graag te woord en helpen u graag verder: Bel met 040-2861441 of mail naar [email protected]

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden
Eindresultaat Lumileds in Aken