040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Werkplekmeubelen

Wat is het juiste werkplekmeubilair?

Er zijn zoveel mogelijkheden op gebied van werkplekmeubilair dat u wellicht niet meer zelf weet waar of op wat u moet zoeken?

De Kantoorinrichter kan u hierbij goed helpen, adviseren en ondersteunen.

Om de juiste keus te maken op het gebied van werkplekmeubelen is het van groot belang wat de wens van de klant is!

De Kantoorinrichter heeft een uitgebreid assortiment werkplekmeubels. Het maakt niet uit of u één of meerdere stuks wilt kopen, een basis kleur wilt of groen, paars of geel. Van een gebruiksvriendelijke werkplek tot zeer luxe of zelfs design meubilair. Bij de Kantoorinrichter vind u een breed scala aan modellen, materialen en een tal van verschillende kleuren. Daarnaast voldoen werkplekmeubels aan verschillende normeringen en volgens de laatste ARBO normen en waarden.

Wanneer een nieuwe werkplekmeubelen kopen?

Werkplekmeubilair koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de tien jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een werkplek is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

Advies nodig of direct werkplekmeubels kopen?

De Kantoorinrichter kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via een vrijblijvend adviesgesprek het juiste kantoormeubilair te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aan te geven en inspiratie op te doen via onze website. Daarnaast hebben wij een kleine showroom om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies nodig? Bel 040- 2861441 en we komen graag bij u langs.

Eerst werkplekmeubilair uitproberen of testen?

Wilt u eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat kan ook! Wij bieden u graag een GRATIS proefplaatsing aan. Informeer naar onze voorwaarden.

Naast het leveren en adviseren in werkplekmeubilair faciliteren wij in het inrichten van uw kantoorruimte, onderwijsinstelling, zorgonderneming, maar ook complete projectinrichting, oplossingen voor een lounge plek en Het Nieuwe Werken.

De Kantoorinrichter biedt kantoormeubelen aan van bekende merken zoals Herman Miller, Voortman, Zuiver, Wini, Smit Visual, HAY, Casala, Donkersloot, Arper, Brunner, Sedus, Klöber, Markant, Offect, Artifort, Muuto en nog vele andere merken.

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

projectinrichting in opdracht van Ahrend
Maas Makelaar Eindhoven
Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus