040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Verstelbaar zit sta bureau

Een verstelbaar zit sta bureau is ideaal bij kantoorwerkzaamheden

Kantoorwerk kan goed worden uitgevoerd aan een zit sta bureau. Door te kiezen voor sta zit werkplekken doet u uw personeel waarschijnlijk een groot plezier. Het dringt tot steeds meer mensen door dat bewegen belangrijk is. Een verstelbaar zit sta bureau kopen vraagt om goede overwegingen. Er zijn verschillende zit sta bureaus verkrijgbaar. Welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ze zijn leverbaar met een handslinger of ze zijn elektrisch verstelbaar. Kiest u voor de elektrisch verstelbare, dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om gebruik te maken van geheugeninstellingen. Dit is prettig om de persoonlijke voorkeuren van de diverse gebruikers op te slaan.

Een zit sta bureau verstelbaar is te combineren met een stahulp

U kiest op uw kantoor ook voor een verstelbaar zit sta bureau? Wist u dat ook een duo bench optie mogelijk is? Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Op onze site leest u veel informatie, maar u mag ons ook altijd even persoonlijk benaderen. Het is voor ons ook geen probleem om zelf even bij u ter plekke te komen. Kent u de zogenaamde stahulpen al? Als een werknemer aan een vrij hoge werkplek werkt, kan deze stahulp soms praktisch zijn voor extra ondersteuning. Wij kunnen u ook helpen met speciale sta zit vergadertafels. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een verstelbaar zit sta bureau kopen is goed voor zowel lichaam als geest

Een lange tijd in dezelfde houding werken zorgt voor een grote belasting van het lichaam. Niet voor niets hebben een heel aantal kantoormedewerkers last van RSI klachten. Een zit sta bureau dat verstelbaar is stimuleert een afwisseling in de werkhouding. Het risico op onder meer RSI klachten wordt zo aanzienlijk verkleint. Ook lopen uw personeelsleden minder kans op het ontwikkelingen van overgewicht. Ook de geest blijven een stuk fitter en beter geconcentreerd als er wordt gewisseld van lichaamshouding. Een zit sta bureau verstelbaar is daarom een uitstekende investering. U wilt ook een verstelbaar zit sta bureau kopen? Gaat het om 1 exemplaar of heeft u er meerdere nodig? Wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen. Wilt u informatie over onze mogelijkheden, neem dan zeker even contact met ons op. We staan graag voor u klaar. We werken met een team van 6 enthousiaste mensen die stuk voor stuk vol passie zijn. We vullen elkaar aan en garanderen op deze manier het allerbeste voor u als klant.

Meteen een zit sta bureau bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Schindler kantine 3D ontwerp
totaalinrichting projectstoffering tapijttegels