040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Verstelbaar sta bureau

De voordelen voor de gezondheid van een verstelbaar sta bureau

Uw werknemers zullen er wel bij varen. Een verstelbaar sta bureau kopen is een investering die zich snel terugverdient. Bij De Kantoorinrichter vindt u de bureaus overigens in veel verschillende prijsklassen. Bij ons is er voor werkelijk ieder budget wel een passende oplossing. U wilt slechts 1 verstelbaar sta bureau aanschaffen? Schroom dan niet om deze bij ons te bestellen. Bij ons zijn alle klanten even welkom. Het maakt niet uit of u veel of weinig bestelt. Door het verstelbare bureau gaat uw personeel vaker staan. Rug- en nekklachten verminderen hierdoor. Ook de concentratie neemt toe.

Diverse opties sta bureau verstelbaar

Er zijn instelbare en verstelbare bureaus. Bij een instelbaar bureau wordt de tafel meestal vastgezet op een bepaalde hoogte. Vaak gaat dit heel eenvoudig door middel van een inbussleutel De hoogte hangt af van de lengte van de persoon die achter deze tafel werkt. Ook de voorkeur speelt een rol. Bij een verstelbaar sta bureau kan deze steeds afwisselend versteld worden naar de juiste hoogte. Meestal kunt u de tafel verstellen door middel van een slinger. Een verstelbaar bureau is prettig wanneer u gebruik wilt maken van flex werkplekken. Meerdere mensen maken dan gebruik van een bureau. Uiteraard dient de hoogte dan regelmatig versteld te worden.

Elektrisch verstelbaar sta bureau kopen

Zoals u ziet heeft een sta bureau dat verstelbaar is veel voordelen. Om het nog eenvoudiger te maken, kunt u ook kiezen voor een bureau dat elektrisch versteld kan worden. Bij deze modellen is de hoogte heel snel en eenvoudig aan te passen. Een druk op de knop is voldoende. Dit is vooral ideaal als het zittend en staand werken vaak wordt afgewisseld. Een verstelbaar sta bureau kopen? Kijk op de site van De Kantoorinrichter voor de vele opties.

Wilt u liever meteen bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop
Kantoortuin bij PSA in Veenendaal