040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Verstelbaar bureau

Een bureau is, samen met de bureaustoel, een van de belangrijkste elementen op kantoor. Zo is het verstandig om zittend werk af te wisselen met staand werken om klachten aan rug, nek en armen te voorkomen. Een in hoogte verstelbaar bureau kan daarbij zeker helpen.

Het is belangrijk dat de hoogte van een bureau ingesteld kan worden naar ieders individuele wensen. Welke hoogte geschikt is voor jou hangt ook onder andere af van de instellingen en hoogte van je bureaustoel. De ARBO heeft hier ook een advies in uitgebracht, een bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm.

Bureau, verstelbaar of instelbaar

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus, verstelbaar en instelbaar. Bij een instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.
Is je bureau verstelbaar dan kun je het bijvoorbeeld door middel van een slinger verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door draaien aan de slinger of zwengel de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flex werkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kun je de hoogte aanpassen door eenvoudig op een knop te drukken, ideaal bij een werkplek waar je staan en zitten af wilt wisselen.

Denk je eraan een verstelbaar bureau te kopen, neem dan contact op via info@dekantoorinrichter.com of bel met 040-2861441 en wij helpen u graag verder.

Liever meteen bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

kantoorinrichting gemeente Geldrop
Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus
Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds