Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Projectmeubelen

DE KANTOORINRICHTER, UW ADRES VOOR PROJECTMEUBILAIR!

Het meubilair speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een productieve en inspirerende werkomgeving. Projectmeubilair draagt namelijk bij aan de uitstraling van het kantoor, waardoor het de motivatie en productiviteit van werknemers kan helpen verhogen. Bij De Kantoorinrichter begrijpen we als geen ander hoe belangrijk goed meubilair is en daarom bieden wij een breed assortiment projectmeubelen en vergadermeubilair aan van topkwaliteit.

Wilt u meer weten over de rol die diverse meubels spelen in het bereiken van een optimale projectinrichting? Bij De Kantoorinrichter hebben we een uitgebreide ervaring met projectinrichting, kantoormeubelen en project meubilair. We denken graag met u mee over uw wensen en de mogelijkheden daaraan invulling te geven!

Een compleet kantoor met projectmeubelen van De Kantoorinrichter

De inrichting van een kantoor is van groot belang omdat het bijdraagt aan het creëren van een sfeer en uitstraling die bij uw bedrijf past. Het gebruik van passend en kwalitatief meubilair draagt dan ook bij aan een professionele uitstraling en verhoogt het comfort voor medewerkers en klanten. De Kantoorinrichter is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige projectmeubelen en vergadermeubilair om de inrichting van uw kantoor evenals thuiswerkplekken compleet te maken.

Ons diverse aanbod meubelen biedt keuze uit verschillende stijlen, kleuren en designs die ervoor zorgen dat uw kantoor de uitstraling krijgt die het verdient. Van multifunctionele bureaus tot comfortabele stoelen, wij hebben een breed assortiment aan producten in huis om uw kantoorruimte volledig naar wens in te richten.

Van vergadermeubilair tot zit sta werkplekken

Ons brede assortiment aan projectmeubelen biedt alles wat nodig is om de kantoorruimte perfect in te richten. Van ergonomische bureaustoelen en zit sta bureaus tot kasten en balies. Onze meubels zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit naar klanten, partners en werknemers. Onder projectmeubilair valt natuurlijk ook een ruim aanbod aan vergadermeubilair om vergaderruimtes professioneel in te richten.

Van professionele vergaderruimte tot werkplekken met huiselijke sfeer

Meubelen en projectmeubilair kunnen op vele verschillende manieren een bijdrage leveren aan het functioneren van het bedrijf. Als het bijvoorbeeld gaat om het presenteren van het bedrijf aan klanten, vormen de vergaderruimtes een belangrijk onderdeel. Het meubilair dat men in deze ruimtes kiest, draagt bij aan de uitstraling die het bedrijf maakt op bijvoorbeeld belangrijke klanten of partners.

Aan de andere kant hebben we bij De Kantoorinrichter ook een breed assortiment meubelen voor het creëren van een werkplek met een huiselijke sfeer. Comfortabele stoelen, praktische tafels en andere accessoires waarmee een gemoedelijke, maar professionele werkplek gerealiseerd kan worden.

Samenwerken met De Kantoorinrichter

Als onafhankelijke partij voor kantoor- en projectinrichting werken wij sinds 2005 elke dag hard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Omdat wij De Kantoorinrichter gestart zijn vanuit een passie voor kantoormeubilair en het optimaal ontwerpen en inrichten van de werkruimte, stellen we u als klant daadwerkelijk centraal en kunnen we u op eerlijke en onafhankelijke wijze adviseren om de juiste keuze te maken. Daarbij helpt het dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken, waardoor uw wensen en behoeften altijd leidend blijven bij de oplossingen die wij u bieden. Zo kunnen we u onze diensten en onze uitgebreide collectie kantoormeubelen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Deze gedachte komt ook terug in onze manier van werken. U kunt mede bepalen hoe een samenwerking met De Kantoorinrichter eruit komt te zien. Het is immers maar net waar uw prioriteiten en eisen liggen. Zo bepaalt u hoe en wanneer er geleverd moet worden en of wij bijvoorbeeld voorraad voor u moeten houden. Hebt u juist interesse in een traject met zo min mogelijk input van uw kant? Met onze toegewijde projectmanagers begeleiden we het gehele proces en nemen we u alle lasten en zorgen graag uit handen.

Bekijk voor meer informatie

se_line_get_together_Milieu_Konferenz.tif

Vergadermeubilair

Home Vergaderen op kantoor Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een inrichting met traditioneel vergadermeubilair. We denken daarbij

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW

Blog & nieuws

Akoestische-kastrug-panelen-in-3D
4 zaken die niet mogen ontbreken in een ontvangstruimte
De ontvangstruimte van een kantoor zorgt voor de allereerste indruk die een (potentiële) klant van het bedrijf krijgt. Het is daarom essentieel dat de...
17.08.2017
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022
markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Verlaag gezondheidsrisico's, verhoog energie en productiviteit | Verminder rugklachten met ergonomisch ontworpen zit-sta bureaus.
13.07.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]