040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Vergadermeubelen

In Nederland wordt graag vergaderd, laten we dit dan zo effectief mogelijk doen!

Vergaderen kost tijd en tijd is geld… laten we de tijd van vergaderen dan zo efficiënt en zo prettig mogelijk benutten. Daarom is het kiezen van de juiste vergadermeubelen van groot belang in de ruimte zodat de inrichting op een juiste manier gedaan wordt.

De Kantoorinrichter kan diverse vergadermeubilair leveren voor uw vergaderruimte!

Wilt u een grote tafel of liever een wat kleinere tafel? Of vergaderd u toch liever staand? Wij hebben altijd wel een vergadertafel wat bij u in de ruimte en de organisatie past.

Hoogstwaarschijnlijk zoekt u vergadermeubels welke stijlvol zijn, de vergaderruimte is immers een plek waar u klanten ontvangt, met (toe-)leveranciers onderhandeld maar ook personeelsvergaderingen houdt! Pak uit met uw vergadermeubels, dit mag gezien worden!

Ongeacht met hoeveel personen u een vergadering wilt houden u wilt dat iedereen die aan de vergadering deelneemt een goed overzicht heeft. Daarom is het van groot belang om over het volgende na te denken bij het aanschaffen van nieuwe vergadermeubelen;

Hoeveel ruimte is er?

Hoe groot is de ruimte? Op basis van de ruimte kunnen wij u aangeven hoe groot de vergadertafel maximaal mag zijn, rekening houdend met alle ruimte om het vergadermeubilair.

Hoogte?

Wilt u zittend vergaderen of liever staand vergaderen of nog liever beiden?

Design / Uiterlijk?

Heeft u zelf al een idee hoe de vergadermeubelen er uit moeten komen te zien? Welke uitstraling wilt u de ruimte laten geven? Wij denken graag met u mee met het maken van de juiste keuze! Naast vergadermeubilair zijn er nog veel meer faciliteiten waarbij de Kantoorinrichter u zou kunnen helpen om de vergadering nog efficiënter te laten zijn en verlopen, wat dacht u van elektrificatie door middel van inbouw-, onderbouwmodules, stekkerblokken en kabels.

Kabels op of rond vergadermeubels zijn op ieder kantoor een voorkomend probleem en wij bieden u hiervoor de passende oplossing, informeert u gerust naar onze mogelijkheden.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Blom Ecologie
Kantoortuin bij PSA in Veenendaal