040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Bureaustoelen

Een geschikte stoel is één van de belangrijkste onderdelen van de werkplek.

Kiest u voor EN of NPR bureaustoel?
Op zich is de normering niet zo belangrijk. U kiest voor een goed zittende bureaustoel. Als u echter projectmatig bureaustoelen inkoopt dan moeten er criteria aan de aanschaf ten grondslag liggen. In ons standaard pakket hebben wij diverse fraaie bureaustoelen die aan de Europese Norm 1335 voldoen, dit is een norm met minimale Europese eisen. Verder uiteraard de meer voorkomende NPR 1813 bureaustoelen, die voldoen aan de strengste richtlijnen en toepasbaar zijn voor een breed scala aan eindgebruikers.

De moderne bureaustoel heeft een strakke vormgeving, uitstekende instelmogelijkheden die makkelijk te regelen zijn en een scala aan stofferingsopties.

Bureaustoel proefplaatsen

De Kantoorinrichter beschikt over een ruim assortiment design bureaustoelen met verschillende zit mechanieken en opties. Wij inventariseren uw wensen en komen zo tot een selectie van bureaustoelen die we kunnen proefplaatsen. Wij bieden stoelen aan van ons huismerk, Herman Miller, Sedus, Köhl en Klöber.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

De kantoorinrichter; voor al uw bureaustoelen. Van 1 stuk tot volledige projectmatige aanschaf.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Informeel overleg kantoor
Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter
kantoorinrichting Maastricht werkplek