040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Banken & fauteuils

Banken en Fauteuils op kantoor

In uw ontvangstruimte, directiekamer of vergaderkamers vormen lage zitjes een echte eye catcher.

Banken en fauteuils van gerenommeerde merken als Artifort, Offecct, Lande, Hay en Bert Plantagie geven uw kantoor een eigen identiteit door de keuze in stijl. Van een strak modern design tot een meer huislijke sfeer, met een bank, fauteuil of gehele zitgroep; De Kantoorinrichter kan u helpen.

Wat mag u van De Kantoorinrichter verwachten?

  • Vrijblijvende inventarisatie van uw wensen
  • Wij maken een vrijblijvend eerste voorstel
  • Naar wens uitwerking van de plannen in 3D
  • Snelle reactie
  • Wij werken met gerenommeerde merken
  • Een breed assortiment, wat aansluit bij elk budget

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons info@dekantoorinrichter.com

Zitbank op kantoor: gezellig, huiselijk en functioneel

Een zitbank op uw kantoor, bijvoorbeeld in de wachtruimte of kantine, staat gezellig en huiselijk. De bank is een ideale plek om even tot rust te komen, bij te kletsen of een verslag door te lezen. Bij De Kantoorinrichter zijn we gespecialiseerd in het inrichten van functionele én moderne kantoren. Bij ons kunt u terecht voor zitbanken van verschillende merken zoals Artifort, Offecct, Lande en Hay en Bert Plantagie. In ons ruime assortiment vindt u een zitbank die voldoet aan al uw wensen én budget. Bekijk de voorbeelden direct op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

3D Visualisatie van uw zitbank kantoor

Om u een goed beeld te geven van hoe de zitbank kantoor er uit zou komen te zien, maken wij speciaal voor u een 3D visualisatie. Wij zullen hiervoor eerst uw wensen en kantoorruimte in kaart brengen. Vervolgens kunnen wij (indien gewenst) de plannen uitwerken in 3D. Eventueel kunnen wij in de visualisatie ook direct andere interieurstukken uit onze collectie opnemen. Met onze hulp geeft u uw gehele kantoor namelijk een make-over. Creëer bijvoorbeeld een gezellige zithoek met een bank en meerdere comfortabele fauteuils. Ook voorwerpen zoals een vloerkleed, lampen en kunstwerken mogen niet ontbreken op uw kantoor.

Zitbank kantoor kopen bij De Kantoorinrichter

Een zitbank kantoor kopen bij De Kantoorinrichter doet u simpelweg door contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een persoonlijk advies. Eventueel kunnen we een 3D visualisatie maken of een afspraak maken om langs te komen bij u op kantoor. Zo kunnen we de ruimte goed bekijken en actief met u mee denken. Heeft u interesse? Bel of e-mail ons dan of vul het contactformulier in. Ons enthousiaste team staat u graag te woord. Tot ziens bij De Kantoorinrichter.

Lees meer

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Informeel overleg kantoor