040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Statafel werkplek

Een statafel werkplek op ieder kantoor

Het zou wel het beste zijn als de werkplek statafel op alle kantoren gemeengoed wordt. Waarom zouden we kantoorwerk bestempelen als zittend werk? Vroeger was dit zeker zo, maar de inzichten zijn drastisch veranderd. Te lang in eenzelfde houding zitten is zeer ongezond. Vaak zorgt het voor allerlei lichamelijke klachten. Om deze reden zien we in steeds meer kantoren de vaste werkplekken verdwijnen. Elke dag aan je eigen bureau zitten is de laatste jaren minder de gewoonte geworden. Uiteraard is dit vooral voor oudere werknemers soms even wennen. Wist u dat De Kantoorinrichter eventueel ook een workshop over dit onderwerp kan verzorgen bij u op het bedrijf?

Een werkplek statafel om een afwisselende werkhouding te stimuleren

Kiest u voor een statafel werkplek kopen, dan stimuleert u uw medewerkers om hun werkhouding af te wisselen. Ze zitten niet meer de hele dag achter hun persoonlijke bureau, maar er wordt veel meer bewogen. Staand werken is voortaan heel normaal. Bewegen is gezond. Niet alleen tijdens het sportuurtje. Niet alleen tijdens het fietsen naar het werk. Maar ook bewegen gedurende de werkdag is belangrijk. De kantoorinrichting die u kiest, stimuleert dit juist wel of niet. Een kleine tip is bijvoorbeeld de volgende: stimuleer het personeel om met kleine vraagjes niet te kiezen voor de mail. Laat ze gewoon even naar de betreffende collega toelopen. Alle beetjes helpen. En het voordeel is dat er direct een antwoord komt. Dit verhoogt de productiviteit.

Een statafel werkplek kopen en voortaan staand vergaderen

U kent ze wel toch, die eindeloze vergaderingen? De voorzitter zit aan het hoofd van de tafel en er wordt veel geluisterd. Een statafel werkplek is ideaal om in te zetten tijdens vergaderingen. U zult merken dat de meetings veel eerder afgelopen zijn en ook dat er betere ideeën naar boven poppen. Een statafel werkplek kopen is een zeer goede keus. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op met De Kantoorinrichter. Weet u waarom veel klanten steeds weer voor ons kiezen? Wij leveren fraaie kantoormeubelen in zowel grote als kleine aantallen. Iedere klant is bij ons even belangrijk. We hebben op een breed gebied veel kennis van zaken. De lijntjes zijn bij ons altijd zeer kort. Snelle doorlooptijden.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
Footlocker Vianen kantoorinrichting
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken