De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Statafel werkplek

Een statafel werkplek op ieder kantoor

Het zou wel het beste zijn als de werkplek statafel op alle kantoren gemeengoed wordt. Waarom zouden we kantoorwerk bestempelen als zittend werk? Vroeger was dit zeker zo, maar de inzichten zijn drastisch veranderd. Te lang in eenzelfde houding zitten is zeer ongezond. Vaak zorgt het voor allerlei lichamelijke klachten. Om deze reden zien we in steeds meer kantoren de vaste werkplekken verdwijnen. Elke dag aan je eigen bureau zitten is de laatste jaren minder de gewoonte geworden. Uiteraard is dit vooral voor oudere werknemers soms even wennen. Wist u dat De Kantoorinrichter eventueel ook een workshop over dit onderwerp kan verzorgen bij u op het bedrijf?

Een werkplek statafel om een afwisselende werkhouding te stimuleren

Kiest u voor een statafel werkplek kopen, dan stimuleert u uw medewerkers om hun werkhouding af te wisselen. Ze zitten niet meer de hele dag achter hun persoonlijke bureau, maar er wordt veel meer bewogen. Staand werken is voortaan heel normaal. Bewegen is gezond. Niet alleen tijdens het sportuurtje. Niet alleen tijdens het fietsen naar het werk. Maar ook bewegen gedurende de werkdag is belangrijk. De kantoorinrichting die u kiest, stimuleert dit juist wel of niet. Een kleine tip is bijvoorbeeld de volgende: stimuleer het personeel om met kleine vraagjes niet te kiezen voor de mail. Laat ze gewoon even naar de betreffende collega toelopen. Alle beetjes helpen. En het voordeel is dat er direct een antwoord komt. Dit verhoogt de productiviteit.

Een statafel werkplek kopen en voortaan staand vergaderen

U kent ze wel toch, die eindeloze vergaderingen? De voorzitter zit aan het hoofd van de tafel en er wordt veel geluisterd. Een statafel werkplek is ideaal om in te zetten tijdens vergaderingen. U zult merken dat de meetings veel eerder afgelopen zijn en ook dat er betere ideeën naar boven poppen. Een statafel werkplek kopen is een zeer goede keus. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op met De Kantoorinrichter. Weet u waarom veel klanten steeds weer voor ons kiezen? Wij leveren fraaie kantoormeubelen in zowel grote als kleine aantallen. Iedere klant is bij ons even belangrijk. We hebben op een breed gebied veel kennis van zaken. De lijntjes zijn bij ons altijd zeer kort. Snelle doorlooptijden.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter