De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Sta werkplek

De voordelen van een sta werkplek

Vroeger was het zeer ongewoon als mensen de hele dag zaten. Er waren minder machines en computers waren er al helemaal niet. In onze tijd is zitten weleens het nieuwe roken genoemd. Veel mensen bewegen te weinig. Dit leidt regelmatig tot problemen met de gezondheid. Ook in bedrijven en kantoren dringt dit steeds meer door. Personeel geeft zelf ook aan dat ze verandering willen. Een staande werkplek is de laatste jaren meer in opkomst. Het grote voordeel hiervan is dat mensen minder lang achter elkaar zitten. De concentratie neemt toe en de productiviteit hierdoor ook.

Een staande werkplek voor betere werkprestaties

Een sta werkplek is allereerst bedoeld voor de gezondheid van uzelf en uw medewerkers. Waarom zouden we de hele dag achter de computer zitten als we weten dat dat niet goed voor ons is? Is zittend vergaderen echt de meest voordehand gelegen optie? Staand vergaderen kan nogal eens leiden tot zeer goede ideeën. De sta werkplek kopen is daarom allereerst omdat u goed wilt zorgen voor uw personeel. Bijkomend voordeel is dat de werkprestaties zullen toenemen. Mensen blijven door een afwisseling van zitten en staan veel langer fit. Er is ook automatisch meer overleg tussen de werknemers onderling. Als je staat, loop je eerder even naar een collega toe.

Een sta werkplek kopen en kiezen voor een goede garantie

Een sta werkplek kopen is toch even weer een investering. Wellicht is het kantoormeubilair aan vervanging toe? Dan komt dat mooi uit. U kunt dan kiezen voor ergonomische werkplekken. U gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Ga dan zeker in zee met De Kantoorinrichter. Op ons kunt u vertrouwen. Wij leveren ook altijd een goede nazorg. Wilt u meer weten over de garantie? Neem dan even contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter