040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Sta bureau

Een sta bureau wordt geadviseerd door Arbo-specialisten

Arbo-specialisten adviseren bedrijven en kantoren steeds vaker om te kiezen voor een zit sta bureau. Een staand bureau zorgt voor meer variatie in de werkhouding. Het is niet gezond om de hele dag te zitten. De hele dag staan uiteraard ook niet. Juist de afwisseling is zo belangrijk. Wilt u een sta bureau kopen? Dan bent u goed bezig. Kijk eens bij het assortiment van De Kantoorinrichter. Voor ieder budget een geschikte oplossing.

Een staand bureau voor meer variatie in de werkhouding

Een sta bureau stimuleert het afwisselen tussen staand en zittend werken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werken achter een sta bureau leidt tot minder gezondheidsklachten. Vooral de nek, schouders en de rug zijn lichaamsdelen die klachten kunnen veroorzaken bij langdurig zitten. Naast deze gezondheidsvoordelen, leidt een afwisseling van zitten en staan ook tot een verhoging van de concentratie. Deze blijft voor langere tijd op peil en mensen zijn aan het einde van de dag minder moe. Bent u benieuwd naar de offerte? Vraag deze geheel vrijblijvend aan bij De Kantoorinrichter.

U wilt eerst advies voordat u overgaat tot het sta bureau kopen?

Als u goede bureaus hebt, is het aanschaffen van een sta-zit bureau toch weer een investering. Wilt u daarom eerst deskundig advies? Dat begrijpen wij bij De Kantoorinrichter helemaal. Wij staan hier dan ook altijd voor open. Voor ieder budget vindt u bij ons overigens een goede oplossing. U kunt ons bellen, maar een mail sturen mag ook. Wilt u liever het contactformulier invullen? Dit vult u in op de website.

Liever meteen bestellen, klik dan hier.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

totaalinrichting projectstoffering tapijttegels
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV