040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Sta bureau

Een sta bureau wordt geadviseerd door Arbo-specialisten

Arbo-specialisten adviseren bedrijven en kantoren steeds vaker om te kiezen voor een zit sta bureau. Een staand bureau zorgt voor meer variatie in de werkhouding. Het is niet gezond om de hele dag te zitten. De hele dag staan uiteraard ook niet. Juist de afwisseling is zo belangrijk. Wilt u een sta bureau kopen? Dan bent u goed bezig. Kijk eens bij het assortiment van De Kantoorinrichter. Voor ieder budget een geschikte oplossing.

Een staand bureau voor meer variatie in de werkhouding

Een sta bureau stimuleert het afwisselen tussen staand en zittend werken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werken achter een sta bureau leidt tot minder gezondheidsklachten. Vooral de nek, schouders en de rug zijn lichaamsdelen die klachten kunnen veroorzaken bij langdurig zitten. Naast deze gezondheidsvoordelen, leidt een afwisseling van zitten en staan ook tot een verhoging van de concentratie. Deze blijft voor langere tijd op peil en mensen zijn aan het einde van de dag minder moe. Bent u benieuwd naar de offerte? Vraag deze geheel vrijblijvend aan bij De Kantoorinrichter.

U wilt eerst advies voordat u overgaat tot het sta bureau kopen?

Als u goede bureaus hebt, is het aanschaffen van een sta-zit bureau toch weer een investering. Wilt u daarom eerst deskundig advies? Dat begrijpen wij bij De Kantoorinrichter helemaal. Wij staan hier dan ook altijd voor open. Voor ieder budget vindt u bij ons overigens een goede oplossing. U kunt ons bellen, maar een mail sturen mag ook. Wilt u liever het contactformulier invullen? Dit vult u in op de website.

Liever meteen bestellen, klik dan hier.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel