040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Sta bureau

Een sta bureau wordt geadviseerd door Arbo-specialisten

Arbo-specialisten adviseren bedrijven en kantoren steeds vaker om te kiezen voor een zit sta bureau. Een staand bureau zorgt voor meer variatie in de werkhouding. Het is niet gezond om de hele dag te zitten. De hele dag staan uiteraard ook niet. Juist de afwisseling is zo belangrijk. Wilt u een sta bureau kopen? Dan bent u goed bezig. Kijk eens bij het assortiment van De Kantoorinrichter. Voor ieder budget een geschikte oplossing.

Een staand bureau voor meer variatie in de werkhouding

Een sta bureau stimuleert het afwisselen tussen staand en zittend werken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werken achter een sta bureau leidt tot minder gezondheidsklachten. Vooral de nek, schouders en de rug zijn lichaamsdelen die klachten kunnen veroorzaken bij langdurig zitten. Naast deze gezondheidsvoordelen, leidt een afwisseling van zitten en staan ook tot een verhoging van de concentratie. Deze blijft voor langere tijd op peil en mensen zijn aan het einde van de dag minder moe. Bent u benieuwd naar de offerte? Vraag deze geheel vrijblijvend aan bij De Kantoorinrichter.

U wilt eerst advies voordat u overgaat tot het sta bureau kopen?

Als u goede bureaus hebt, is het aanschaffen van een sta-zit bureau toch weer een investering. Wilt u daarom eerst deskundig advies? Dat begrijpen wij bij De Kantoorinrichter helemaal. Wij staan hier dan ook altijd voor open. Voor ieder budget vindt u bij ons overigens een goede oplossing. U kunt ons bellen, maar een mail sturen mag ook. Wilt u liever het contactformulier invullen? Dit vult u in op de website.

Liever meteen bestellen, klik dan hier.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC
Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer
Schindler kantine 3D ontwerp