De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Sta bureau

Een sta bureau wordt geadviseerd door Arbo-specialisten

Arbo-specialisten adviseren bedrijven en kantoren steeds vaker om te kiezen voor een zit sta bureau. Een staand bureau zorgt voor meer variatie in de werkhouding. Het is niet gezond om de hele dag te zitten. De hele dag staan uiteraard ook niet. Juist de afwisseling is zo belangrijk. Wilt u een sta bureau kopen? Dan bent u goed bezig. Kijk eens bij het assortiment van De Kantoorinrichter. Voor ieder budget een geschikte oplossing.

Een staand bureau voor meer variatie in de werkhouding

Een sta bureau stimuleert het afwisselen tussen staand en zittend werken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werken achter een sta bureau leidt tot minder gezondheidsklachten. Vooral de nek, schouders en de rug zijn lichaamsdelen die klachten kunnen veroorzaken bij langdurig zitten. Naast deze gezondheidsvoordelen, leidt een afwisseling van zitten en staan ook tot een verhoging van de concentratie. Deze blijft voor langere tijd op peil en mensen zijn aan het einde van de dag minder moe. Bent u benieuwd naar de offerte? Vraag deze geheel vrijblijvend aan bij De Kantoorinrichter.

U wilt eerst advies voordat u overgaat tot het sta bureau kopen?

Als u goede bureaus hebt, is het aanschaffen van een sta-zit bureau toch weer een investering. Wilt u daarom eerst deskundig advies? Dat begrijpen wij bij De Kantoorinrichter helemaal. Wij staan hier dan ook altijd voor open. Voor ieder budget vindt u bij ons overigens een goede oplossing. U kunt ons bellen, maar een mail sturen mag ook. Wilt u liever het contactformulier invullen? Dit vult u in op de website. Geeft u zelf aan of u via de mail of via de telefoon een antwoord wenst?

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter