De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Projectmeubelen

De kantoorinrichter, uw adres voor projectmeubilair!

Voor elk project hebben wij de oplossing. We begeleiden u graag van begin tot het eind, geven u het advies wat u nodig heeft en indien gewenst maken wij een (gratis) ontwerp.

Wij denken graag met u mee en vinden samen met u de projectmeubels waar u naar op zoek bent.

Elk project is uniek, daar zijn wij ons in bewust, wij zorgen er voor dat uw wensen passen bij uw onderneming maar ook afstemmen op uw behoeften en die van uw medewerkers.

Of het nu gaat om het gehele pand, één (kantoor-)ruimte, kantine of de entree wij hebben de projectmeubelen.

Projectmeubelen voor elke projectinrichting

Met het juiste projectmeubilair kan de juiste sfeer gecreëerd worden.

Combineer met, vorm, kleur en materiaal; Alles is mogelijk, niets is te gek!

Bij het eerste contact zal er een oriënterend gesprek plaats vinden waarbij wij vooral luisteren, luisteren naar wat uw wensen zijn zodat wij inzicht krijgen in wat u wilt en wat de doelstellingen zijn. Waarschijnlijk heeft u zelf al een idee van wat voor projectmeubels u wilt aanschaffen en wat er nodig is binnen de organisatie.

Als alles inzichtelijk is zal de Kantoorinrichter een eerste opzet voor u maken welke talloos is te wijzigen en aan te passen, uiteraard zullen wij u in dit traject het juiste advies geven rekening houdende met de opgegeven wensen en doen al het mogelijke binnen de ruimte en mogelijkheden.

Mocht onze aanbieding akkoord zijn dan zullen wij het projectmeubilair opleveren met in achtneming van de juiste termijnen en het opgenomen en afgesproken budget.

Benieuwd naar wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op: T 040- 2861441 of mail ons via ons: info@dekantoorinrichter.com

 

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter