040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Projectinrichting Eindhoven

Projectinrichting Eindhoven

De Kantoorinrichter is gevestigd in Geldrop en is dus uw gespecialiseerd projectinrichter in  Eindhoven en omgeving. Wij hebben al meerdere projecten op het gebied van kantoorinrichting in de omgeving Eindhoven mogen begeleiden.

De inrichting van een project in Eindhoven, hoe werken wij?

We beginnen met een inventarisatie van uw wensen en het bekijken van de huidige of nieuwe locatie. Het pand zal op deze eerste afspraak ook meteen in kaart gebracht worden zodat we de juiste maatvoering hebben om mee te werken. Na deze eerste inventarisatie kan er een opzet gemaakt worden in 2D of 3D die eventueel naar wens aangevuld kunnen worden met sfeercollages om het gekozen kleurpallet te ondersteunen.

De sfeer die u als bedrijf uit wilt stralen is namelijk ook van groot belang, u kunt daarbij denken aan een algemene sfeer die u aanspreekt zoals een industriële of juist een huiselijke sfeer maar het is ook heel goed mogelijk dat u de kleuren van bijvoorbeeld het logo terug wil laten komen. Dit kan onder andere bereikt worden door te kiezen voor een bepaalde aankleding van vloeren, wanden maar ook de kleuren van het kantoormeubilair kunnen hieraan bijdragen. Als u personeel in dienst heeft wilt u natuurlijk dat zij door de inrichting enerzijds rust en privacy ervaren maar anderzijds ook geprikkeld worden om het beste in elkaar naar boven te halen. Door de juiste keuzes in de kantoorinrichting te maken kunt u beide bereiken. Met onze ervaring als projectinrichter in Eindhoven kunnen wij u daarin prima advies in geven.

Wij hebben op het gebied van projectinrichting in Eindhoven en omstreken veel ervaring en bieden een zeer compleet scala aan werkzaamheden aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de complete verbouwing van uw pand,

Dus bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met de inrichting van uw project in Eindhoven neem dat contact op met De Kantoorinrichter, wij zien uit naar een prettige samenwerking.

Bel voor meer informatie naar 040 – 2861441 of stuur een mail naar info@dekantoorinrichter.com

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door
Akoestische panelen aan plafond