Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Project info

“De kantoorinrichter hebben wij leren kennen als een professionele en klantvriendelijke organisatie die flexibel is en doet wat het er verwacht wordt. Bent u van plan uw kantoor te restylen dan bent u bij de kantoorinrichter bij het juiste adres”.

KANTOORONTWERP, RENOVATIE EN KANTOORINRICHTING PRO INDUSTRY IN BREDA

In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry is een gespecialiseerd uitzendbureau en levert personeel voor de procesindustrie. De Kantoorinrichter kreeg de vraag of we een inrichting konden verzorgen waarbij een industriële uitstraling gewenst was. Na een aantal afspraken zijn we tot de definitief plan gekomen waarbij de kleurstelling van het meubilair zwart met een donker noten gekozen is. Op 1 wand van 10m x 4 hebben we een fotobehang geplaatst met een print van een raffinaderij. De andere wand is 8m x 4 m en voorzien van een oude steense muurbehang.

De werkplekken zijn duobenches op een wang voorzien van akoestische tussenwanden. De werkplekken zijn voorzien van grote kabelaortas om alle bekabeling weg te werken. Er zijn 2 grote statafels geplaatst met Arper Catifa krukken. Bij de werkplekken zijn als bezoekersstoel Arper Catifa geplaatst. Verder zijn alle wanden geschilderd in een groene tint en de systeemwanden en verwarming in zwart. De vloerbedekking maakt de transformatie compleet.

De eindklant is erg tevreden over de samenwerking en het resultaat.

Hassan Zaryouh:

“De kantoorinrichter hebben wij leren kennen als een professionele en klantvriendelijke organisatie die flexibel is en doet wat het er verwacht wordt. Het meest fijne vonden wij dat we tijdens de werkzaamheden wijzigingen wilden doorvoeren en dat geen enkel probleem is. Bent u van plan uw kantoor te restylen dan bent u bij de kantoorinrichter bij het juiste adres.”

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

IMG-20171115-WA0002
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Losse-zitjes-en-treinbanken-in-kantine-1-800x800
Kantine inrichting bij Schindler liften en roltrappen