040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert

Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek in Weert

Thijs Logistiek is een fullservice partner voor distributie, transport en warehousing gevestigd aan de Havenweg in Weert. Met plezier verzorgen 150 medewerkers het logistieke proces voor hun klanten.
Bij Thijs Logistiek in Weert hebben we een kantoorinrichtingsproject uitgevoerd. Doelstelling was om arbo vriendelijkere werkplekken aan te schaffen en de uitstraling van het kantoor te verbeteren. Om deze reden heeft Thijs Logistiek stazit benches aangeschaft met akoestische kantoorwanden. Om de operatie niet te verstoren hebben we de levering en montage werkplekken in een aantal fases uitgevoerd. Daarbij hebben we ook de bestaande verouderde stoelen vervangen.

We zijn begonnen met het verwijderen van de bestaande tapijttegels. Vervolgens zijn onze meubelmonteurs er achteraan gegaan om alle bureaus in elkaar te zetten. Daarnaast hebben we de bestaande tegelvloer voorzien van PVC stroken met een ondergrond van egaline. Inmiddels zijn alle werkplekken uitgeleverd en is Thijs Logistiek klaar voor de toekomst.

Wil u uw kantoor ook transformeren en uw kantoor toekomstgericht laten inrichten? Bel De Kantoorinrichter voor een vrijblijvend advies gesprek. T 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht
Vorig project
«
Volgend project
»

Willekeurige projecten

Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer
Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T