De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting in Weert bij Thijs Logistiek

Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek in Weert

Thijs Logistiek is een fullservice partner voor distributie, transport en warehousing gevestigd aan de Havenweg in Weert. Met plezier verzorgen 150 medewerkers het logistieke proces voor hun klanten.
Bij Thijs Logistiek in Weert hebben we een kantoorinrichtingsproject uitgevoerd. Doelstelling was om arbo vriendelijkere werkplekken aan te schaffen en de uitstraling van het kantoor te verbeteren. Om deze reden heeft Thijs Logistiek stazit benches aangeschaft met akoestische kantoorwanden. Om de operatie niet te verstoren hebben we de levering en montage werkplekken in een aantal fases uitgevoerd. Daarbij hebben we ook de bestaande verouderde stoelen vervangen.

We zijn begonnen met het verwijderen van de bestaande tapijttegels. Vervolgens zijn onze meubelmonteurs er achteraan gegaan om alle bureaus in elkaar te zetten. Daarnaast hebben we de bestaande tegelvloer voorzien van PVC stroken met een ondergrond van egaline. Inmiddels zijn alle werkplekken uitgeleverd en is Thijs Logistiek klaar voor de toekomst.

Wil u uw kantoor ook transformeren en uw kantoor toekomstgericht laten inrichten? Bel De Kantoorinrichter voor een vrijblijvend advies gesprek. T 040- 2861441

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter