Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting bij Litebit

Litebit in de Weena Rotterdam

We kregen een aanvraag voor een nieuwe kantoorinrichting vanuit Zoetermeer. Het bedrijf Litebit was daar een jaar eerder gestart met 5 medewerkers, was sterk gegroeid en zaten nu met 25 personeelsleden al vrij dicht op elkaar. Litebit biedt klanten een handelsplatform om cryptocurrency te kopen, te verkopen en te beheren. Een markt die op dat moment enorm in de lift zat en een verdere sterke groei werd daarom ook zeker verwacht. De directie van Litebit had daarom besloten naar een groter kantoorpand te gaan verhuizen en had hun oog laten vallen op een unit in het centrum van Rotterdam.

Voor de kantoorinrichting kwamen ze bij ons terecht. De vraag was of we voor een nieuwe unit op de Weena, in het hart van Rotterdam, een goede indeling konden maken. De directieleden waren al bij een paar andere partijen geweest maar schrokken van de hoogte van de aangeboden offertes.

Complete kantoorinrichting

Verder wilden ze niet alleen kantoormeubilair maar ook vloerbedekking, gesloten en glaswanden, data aansluitingen en schilderwerk, interieurbouw een complete kantoorinrichting dus!
Er zijn in eerste instantie wat verschillende moodboards gepresenteerd waarna al snel duidelijk werd welke sfeer en kleurstelling de klant het meeste aansprak. Daarna is onze ontwerpstudio aan de slag gegaan met de besproken wensen. Na het zien van de plannen in 2d en 3d was de klant erg enthousiast, we kregen de opdracht voor de unit op de zuidkant.

Inmiddels was Litebit zo hard aan het groeien dat ze ook al een optie hadden genomen op de noordzijde. Een week later kregen we ook de opdracht voor de inrichting van de noordzijde. Gelukkig konden we de leveringen en de montage van beide units, 5 weken later, combineren. De werkplekken bestaan uit duobenches met akoestische tussenwanden. Het afleveren daarvan in Rotterdam was nog een uitdaging, door de hoeveelheid kantoormeubelen moest men met de grootste trailer manoeuvreren. Uiteindelijk hebben we alles op een efficiënte manier kunnen inhuizen en monteren.

De complete kantoorinrichting en kantoorverbouwing is volledig afgestemd op de wensen van onze relatie en door ons projectmanagement hebben we alle leveranciers strak gecoördineerd en binnen de gestelde opleverdatum opgeleverd.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Kantoorinrichting Panalpina Rotterdam
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting bij Panalpina Rotterdam

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell