040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting bij Tebodin Bilfinger

Kantoorinrichting bij Tebodin in Eindhoven en Velsen

Omdat het huurcontract afliep is Tebodin Eindhoven op zoek gegaan naar een nieuw pand. Vanuit de centrumring is men verhuisd naar de rondweg van Eindhoven. Voor de nieuwe kantoorinrichting waren ze op zoek naar een partner die Tebodin kon adviseren en begeleiden in de aanpassing van het nieuwe kantoor.

Akoestiek verbeteren

Aan De Kantoorinrichter is gevraagd om de nieuwe huisvesting aan te passen aan de wensen van Tebodin. Omdat het pand al enkele jaren leegstond waren er problemen ontstaan met verlichting en klimaat. Die zijn opgelost. Tevens hebben we het bestaande tapijt verwijderd en nieuwe tapijttegels geplaatst. Een aantal houten puien zijn door ons verplaatst, nieuwe puien bijgeplaatst en zijn de bestaande werkplekken voorzien van akoestische tussenwanden. Deze akoestische wanden hebben uiteindelijk ook geleverd voor het kantoor Velsen.

Alle bestaande en nieuwe wanden zijn door ons opgefrist door ze te schilderen. Daarnaast hebben we nieuwe data- en elektra aansluitingen gerealiseerd.Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV