040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting bij Vehco

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting bij Vehco in Gorichem

Wij werden door Vehco benaderd met de vraag of wij ze konden helpen met de overgang naar een nieuw pand. Het onderdeel stamt af van Groeneveld ICT. Daar behoorde het deel van de vrachtwagenautomatisering niet meer tot de kerntaken. De Zweedse organisatie Vehco zag mogelijkheden en nam het onderdeel over. We hebben plannen gemaakt om het kantoor op de Kleine Landtong op te frissen. Het bestaande werkplekmeubilair werd meegenomen. Wij hebben de tussenwanden opnieuw gestoffeerd en  diverse zitjes geleverd. Het bestaande tapijtplan aangepast door bepaalde vlakken te vervangen. Ook de signing, waaronder een aantal logo’s en het entreebord, hebben we voor Vehco verzorgt.

De transitie van Groeneveld naar Vehco is geslaagd en daar hebben we met het nieuwe kantoor een leuke bijdrage aan kunnen leveren. De nieuwe huisstijl zal als voorbeeld dienen voor de kantoren van Vehco.

We hebben er een tevreden klant aan over gehouden. Heeft u ook een kantoor wat aangepast moet worden? Wilt u ook een tevreden klant van ons worden? Bel ons dan voor een afspraak! T. 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Utrecht
Eundresultaat-met-visgraat-PVC-en-lattenstructuur-op-de-wanden
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht