Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Kantoorinrichting Bouge bij Schindler Liften

Schindler Liften

Deze Zwitserse onderneming vervoert dagelijks 1 miljard mensen. Schindler maakt hoogwaardige roltrappen en liften. Overal in Europa maar ook ver daarbuiten kunt u de producten van Schindler vinden.

De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten voor deze relatie mogen uitvoeren. Het is begonnen met een grote verbouwing in Den Haag. Van 5 etages is Schindler hier teruggegaan naar 3 etages. Wij hebben de indeling van het kantoor aangepast. We hebben veel wanden verwijderd en een aantal vergaderkamers gecreëerd. Alle wanden zijn opnieuw geschilderd, we hebben nieuwe tapijtegels geplaatst. In de entree hebben we een nieuwe vergaderruimte gemaakt met systeemwanden van 425 cm hoogte.

Kantoorinrichting bij Schindler Liften in Bouge

Voor de vestiging in Bouge (BE) hebben wij de kantoorinrichting en aanpassingen van het verkoopkantoor uitgevoerd. De pandeigenaar heeft alles gedemonteerd en vervolgens hebben wij alles opnieuw opgebouwd.
Deze loftetage heeft bijna 40 veluxramen die erg verweerd waren. Alles is door ons gestoffeerd, geschilderd, wanden (volglas en metal stud) geplaatst. Voorzien van data en elektra en kantoormeubilair.

Dit jaar hebben wij aanpassingen gedaan aan de panden in Eindhoven, Zwolle en Zwijndrecht (B).

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging