De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Kantoorinrichting Bouge bij Schindler Liften

Schindler Bouge

Deze Zwitserse onderneming vervoert dagelijks 1 miljard mensen. Schindler maakt hoogwaardige roltrappen en liften. Overal in Europa maar ook ver daarbuiten kunt u de producten van Schindler vinden.

De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten voor deze relatie mogen uitvoeren. Het is begonnen met een grote verbouwing in Den Haag. Van 5 etages is Schindler hier teruggegaan naar 3 etages. Wij hebben de indeling van het kantoor aangepast. We hebben veel wanden verwijderd en een aantal vergaderkamers gecreëerd. Alle wanden zijn opnieuw geschilderd, we hebben nieuwe tapijtegels geplaatst. In de entree hebben we een nieuwe vergaderruimte gemaakt met systeemwanden van 425 cm hoogte.

Vervolgens hebben wij de kantoorinrichting en aanpassingen van het verkoopkantoor in Bouge uitgevoerd. De pandeigenaar heeft alles gedemonteerd en vervolgens hebben wij alles opnieuw opgebouwd. Deze loftetage heeft bijna 40 veluxramen die erg verweerd waren. Alles is door ons gestoffeerd, geschilderd, wanden (volglas en metal stud) geplaatst. Voorzien van data en elektra en kantoormeubilair.

Dit jaar hebben wij aanpassingen gedaan aan de panden in Eindhoven, Zwolle en Zwijndrecht (B).

Bent u ook op zoek naar een partner die de plannen maakt, alles voorbereid en alles voor u regelt? Bel dan met (+31)(0) 40- 2861441 voor een afspraak bij u op locatie.

presentatie Schinlder Logo schindler

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter