040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen

CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV

Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen in Utrecht

Vanuit hoofdkantoor van het CNV in Utrecht kregen we de vraag of we eens wilden kijken naarde kantoorinrichting van een grote ruimte op de 1e etage. Deze ruimte was in gebruik als bibliotheek en er stond een grote eikenhouten vergadertafel met vergaderstoelen. Verder stonden voor het raam een aantal losse computerwerkplekken.

Nieuwe bestemming

De ruimte moest een nieuwe bestemming krijgen. Het moest wat meer van deze tijd zijn met verschillende mogelijkheden tot informeel overleg. Daarnaast moet er geconcentreerd gewerkt kunnen worden in stiltewerkplekken. We kregen de opdracht mee om zo veel mogelijk te hergebruiken. We hebben uiteindelijk een aantal zitjes en coupewerkplekken gerealiseerd. Van de bestaande computerwerkplekken hebben we de bladen vervangen en hebben we er hoogwaardige akoestische gestoffeerde panelen omheen gezet die nu dienst doen als stiltewerkplekken. Al met al hebben we de ruimte zonder grote ingrepen aangepakt en de ruimte voldoet nu weer aan de wensen van deze tijd.

Heeft u ook een ruimte waar u een nieuwe bestemming aan wilt geven. Bel De Kantoorinrichter om een afspraak te maken 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Maastricht werkplek
Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds