Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij Koolwijk

Kantoorinrichting en Kantoorrenovatie bij Koolwijk in Bergambacht

In 1922 startte Piet Koolwijk zijn transportbedrijf en begon met het transporteren van melk van de boer naar de melkfabriek. Nu is Koolwijk Polsbroek uitgegroeid tot een transportbedrijf met 75 vrachtwagens gespecialiseerd in containervervoer, opslag, overslag en douaneafhandeling.

Wij werden gebeld met de vraag of wij ze konden helpen. Er was een nieuw aircosysteem aangeschaft. Het bestaande plafond dat er niet al te fraai meer uitzag moest daardoor verwijderd worden. Met de gedachte “als we nu toch bezig zijn” besloten ze meteen het kantoor een complete metamorfose te geven. Tevens werd er een gedeelte van het magazijn omgetoverd tot nieuw kantoor.

We hebben uiteindelijk alles opnieuw geschilderd. Hebben PVC stroken en tapijttegels gelegd. Het kantoormeubilair vervangen voor stazit duobenches met bureaudividers voor een verbetering van de akoestiek. Ook de kantine heeft een make-over gekregen. Vooral de prachtige boomstamtafel met het vintage karpet en de zwarte kuipstoeltjes springt hier in het oog. We hebben het project afgesloten met een stoelinstructie. Uiteindelijk blijkt dat het goed instellen van een bureaustoel vrijwel onmogelijk is zonder een duidelijke stoelinstructie. De klant is erg tevreden met het eindresultaat.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

IMG-20200318-WA0023
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij CNV Connectief

Crossphase-Feng-Shui-ook-in-de-wanden-doorgevoerd-800x800
Kantoorrenovatie in Leiden bij Crossphase