040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij Koolwijk

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel

Kantoorinrichting en Kantoorrenovatie bij Koolwijk in Bergambacht

In 1922 startte Piet Koolwijk zijn transportbedrijf en begon met het transporteren van melk van de boer naar de melkfabriek. Nu is Koolwijk Polsbroek uitgegroeid tot een transportbedrijf met 75 vrachtwagens gespecialiseerd in containervervoer, opslag, overslag en douaneafhandeling.

Wij werden gebeld met de vraag of wij ze konden helpen. Er was een nieuw aircosysteem aangeschaft. Het bestaande plafond dat er niet al te fraai meer uitzag moest daardoor verwijderd worden. Met de gedachte “als we nu toch bezig zijn”  besloten ze meteen het kantoor een complete metamorfose te geven.  Tevens werd er een gedeelte van het magazijn omgetoverd tot nieuw kantoor.

We hebben uiteindelijk alles opnieuw geschilderd. Hebben PVC stroken en tapijttegels gelegd. Het kantoormeubilair vervangen voor stazit duobenches met bureaudividers voor een verbetering van de akoestiek. Ook de kantine  heeft een make-over gekregen. Vooral de prachtige boomstamtafel met het vintage karpet en de zwarte kuipstoeltjes springt hier in het oog. We hebben het project afgesloten met een stoelinstructie.  Uiteindelijk blijkt dat het goed instellen van een bureaustoel vrijwel onmogelijk is zonder een duidelijke stoelinstructie. De klant is erg tevreden met het eindresultaat.

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting en/of kantoorrenovatie. Bel dan met De Kantoorinrichter 040- 2861441 voor een afspraak bij jullie op locatie!Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
3D inzicht van interieurontwerp UVT
kantoorinrichting Utrecht
Eindresultaat Lumileds in Aken