040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorverbouwing en Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo

Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer

Kantoorverbouwing en Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo in Amsterdam

Daiichi Sankyo is opgericht in 2006 door een fusie van de gevestigde Japanse bedrijven Daiichi en Sankyo in Europa. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Zwanenburg.

In 2010 hebben we de eerste contacten gelegd en hebben we de basis gelegd voor de aanlevering van de kantoorinrichting. Die bestond in die tijd voornamelijk uit het leveren van werkplekken in de vorm van duo benches. In de jaren daar op volgend hebben we daar diverse aanvullingen op gedaan.

Medio 2018 kregen we het verzoek om te komen kijken naar het nieuwe pand in Amsterdam. In het Coengebouw op de Kabelweg was er een deel van de 5e etage gehuurd. Aan ons de vraag of we dit konden aanpassen en opnieuw konden inrichten. We hebben een aantal inrichtingsvoorstellen gemaakt in 2D en 3D zodat onze relatie een goed inricht zou krijgen in de nieuwe situatie.

Uitvoering kantoorinrichting

Toen deze naar tevredenheid van de klant waren konden we starten met de kantoorverbouwing en de kantoorinrichting. We hebben de bestaande wanden gedeeltelijk verplaatst, er nieuwe bijgeplaatst in gelijke stijl en alles geschilderd. Verder hebben we het door ons ontworpen vloerplan uitgevoerd, de tapijttegels gelegd en de vergaderkamer opnieuw ingericht. Er is hierdoor een frisse uitstraling ontstaan. We hebben uiteindelijk de bestaande werkplekken verhuisd en met nieuwe werkplekken aangevuld. Het is mooi om te zien dat als je kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair aanschaft dat je na 10 jaar met identiek materiaal kan aanvullen en dat het bestaande materiaal er nog steeds goed uitziet. Een prachtig voorbeeld van circulair  kantoormeubilair.

Heeft u ook een nieuw pand of etage gehuurd? Wij passen die graag voor uw aan door een kantoorverbouwing door te voeren. Daarnaast kunnen we voor elk budget uw kantoor inrichten.
Bent u op zoek naar een kantoorinrichtingspartner? Bel dan De Kantoorinrichter 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Utrecht
Schindler kantine 3D ontwerp
Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T