040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol)

Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand op de Incheonweg te betrekken. We werden als bestaande leverancier uitgenodigd om een offerte voor de kantoorinrichting te maken. Een aantal maanden later kregen we deze prachtige opdracht. Na een grondige verbouwing van het kantoor en warehouse hebben we in 2 weken 180 werkplekken, kantinemeubilair, vergadermeubilair geleverd en gemonteerd. Uitdaging bij het inhuizen was dat er in 1 bouwdeel geen lift aanwezig was. In het andere bouwdeel was er wel een lift maar die was niet in bedrijf. Veel meubilair moest via de trap verplaatst worden.

Het resultaat is erg fraai geworden: antraciet kleurige sta-zit werkplekken met grijze bladen. Daarnaast hebben de sta-zit werkplekken grote kabelbakken, kabelgoten onder het blad en kabelbomen om de kabels van de grote kabelbak naar de kabelgoot te leiden. Als werkplekken goed bekabeld worden zijn er nauwelijks kabels te zien!

Hebben jullie ook een pand die volledig ingericht moet worden. De Kantoorinrichter kan helpen! Bel 040- 2861441 en vraag een vrijblijvend advies gesprek aan.Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop
3D inzicht van interieurontwerp UVT
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler