Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Kantine inrichting bij Schindler liften en roltrappen

Herinrichting en uitbreiding bedrijfskantine bij Schindler in Den Haag

Sinds vele jaren is Schindler een vaste klant van De Kantoorinrichter. Deze keer kregen we een aanvraag vanuit Den Haag. Door groei van deze vestiging moest de kantine een update gaan krijgen. Doel was om de kantine gezelliger, uitnodigender en multifunctioneler te maken. Belangrijke wens daarbij was het toevoegen van meer sfeer. Door een tekort aan spreekruimtes binnen het bedrijf wil de klant hiervoor ook gedeeltelijk gebruik gaan maken van de kantine.

Meerdere functionaliteiten in één ruimte dus. Dit alles rekening houdend met een beperkt budget.

In de eerste fase hebben we een aantal moodboards gemaakt in verschillende sferen. Daarna is er gestart met 2D tekeningen om de nieuwe indeling te bepalen. Uiteindelijk is de definitieve 3D tekening goedgekeurd en kan er gestart worden met de uitvoering.

We hebben uiteindelijk de wanden opgefrist door ze opnieuw te schilderen in wit en grijs.
Door tegen de wanden treinbanken te plaatsen worden er veel zitplaatsen gerealiseerd en wordt er meteen ruimte bespaard. De hoge treinbanken met akoestische achterwand die tegenover elkaar geplaatst zijn bieden de mogelijkheid voor informeel overleg, ook buiten lunchtijd. Bartafels met hoge krukken en lage tafeltjes met losse stoelen maken het plaatje compleet.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

inzicht-informeel-overleg-hoek
Kantoorinrichting bij het CNV

4.Schindler.Bouge-Small
Kantoorinrichting Bouge bij Schindler Liften