De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

HAYS kantoorinrichting en kantoorrenovatie Amsterdam en Tilburg

HAYS Recruiting Experts Worldwide in Amsterdam Kantoorinrichting en kantoorrenovatie

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatst Hays gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Hays is marktleider in het Verenigd Koninkrijk en Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika.
Een leuk project waarbij De Kantoorinrichter van begin af aan betrokken was. Samen met deze relatie hebben we een inrichtingsconcept uitgewerkt. Dit was nodig vanwege de groei en daarmee samenhangende verhuizing naar etage lager in het pand. We hebben het ontwerp gemaakt diverse keren aangepast én in zijn geheel uitgevoerd.
Ook het projectmanagement lag bij De Kantoorinrichter.

Wat heeft De Kantoorinrichter bij HAYS gedaan:
-Ontwerp
-Stoffering (tapijttegels en PVC)
-Kantoormeubilair (werkplekken, kabelmanagement, treinbanken, akoestische fauteuils)
-Interieurbouwwerk
-Schilderwerk
-Systeemwanden

Later hebben we op dezelfde etage nog 12 werkplekken aan de ruimte toegevoegd. De kantoortuin biedt nu geen speling meer en er zal bij verdere groei extra m2 gehuurd moeten worden.

HAYS 14 HAYS 2
HAYS 3 HAYS 1

Eind 2015 hebben we ook het pand in Tilburg heringericht. De bestaande wat gedateerde werkplekken zijn vervangen voor strakke duobenches met metalen geperforeerde tussenwanden. Gedurende 1 dag hebben we het hele kantoor aan de snelweg van nieuw meubilair voorzien. Dit waren ongeveer 65 werkplekken.

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter