040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorrenovatie in Leiden bij Crossphase

Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden

Crossphase is een specialist in content-management diensten. Met andere woorden Crossphase maakt websites (van met name grote organisaties) beter leesbaar en vindbaar. In 2014 krijgen ze zelfs de FD-Gazellen award.

We hebben Crossphase in de begintijd geholpen toen ze toe waren aan de eerste uitbreiding. Van de eerste unit gingen ze naar een kantoorruimte die 2x zo groot was. De jaren daar op volgend hebben wij ze meerdere malen geholpen met de uitbreidingen in het pand.

De afgelopen jaren hebben ze weer een enorme groei doorgemaakt en is er besloten een extra bouwdeel op dezelfde etage bij te huren. Net als bij elke uitbreiding van Crossphase hebben we ook deze keer de systeemwanden en het tapijt geleverd. Bijzonder feit daarbij is dat het kantoor volgens de Feng Shui filosofie is ingericht, dit is onder andere ook doorgevoerd in het tapijtplan. In de geleverde tapijttegels zijn cirkels en rondingen aangebracht.

Bent in Leiden ook op zoek naar kantoorrenovatie voor uw kantoor? Zoekt u een partner die uw kantoor kan verbouwen én kan inrichten?
Bel dan nu met De Kantoorinrichter 040-2861441 dan maken we een afspraak!

 

 

 

 Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop