040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Complete kantoorinrichting bij DSV

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven

In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de Jan Hilgersweg. De Kantoorinrichter heeft dat pand toen voorzien van 130 werkplekken. Het werden Voortman duobenches met wit onderstel en Toscaansnoten bladdecor. Nu het huurcontract afliep kregen we de vraag om een voorstel te maken voor een nieuwe inrichting voor een nieuwbouwpand op de Schakel in Eindhoven.

Ook hier hebben we duobenches geleverd van Voortman echter allemaal met een mogelijkheid om staand en zittend te werken. Het bladdecor is afgestemd op de deuren, namelijk donkernoten, en de onderstellen zijn antracietgrijs metallic. Vergadertafels zijn uit de serie TABS van Voortman en we hebben ze op een standaard vergaderhoogte en op stahoogte geleverd.

De kantoren zijn door ons voorzien van vloerbedekking en de kantine van PVC. Veel van de muren zijn door ons behangen met Vescom behang wat een zeer fraaie uitstraling geeft. Heeft u ook een nieuwbouwpand die ingericht moet worden. Bel De Kantoorinrichter voor een gedegen advies en een inspirerend plan. 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Akoestische panelen aan plafond
Grote vergadertafel vergaderen meetingroom
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door