Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

3D Kantoorontwerp

3D ontwerp kantoor en showroom in Someren

Dit bestaande pand in Someren krijgt een geheel nieuwe invulling. Het wordt in gebruik genomen door een aantal verschillende bedrijven en zal voor een deel gaan bestaan uit kantoren en deels een showroom functie krijgen. Het bedrijfspand is markant gelegen aan een rotonde en zal ook een opvallende entree aan de zichtzijde krijgen. Onze studio heeft een ontwerp gemaakt waarin kleur een belangrijke rol speelt. In de 3D inzichten is ook goed zichtbaar wat bijvoorbeeld het effect is van de kleurkeuze van het plafond.

Kantoorontwerp en inrichtingsconcept

Heeft jou kantoor ook een opfrisser nodig of ben je door verandering binnen het bedrijf toe aan een andere indeling? Onze interieurarchitecten kunnen een compleet inrichtingsconcept maken. Desgewenst kun je ook hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. Wij kunnen een presentatie maken in 2D en/of 3D, op basis waarvan je verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

IMG-20210511-WA0004
Complete kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Laura Metaal

2013-nationaal-ouderenfonds-1
Kantoorinrichting bij het Nationaal Ouderenfonds