040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Complete kantoorinrichting

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Een kantoor dat van top tot teen ingericht wordt en dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Dan is de Kantoorinrichter wat jij zoekt. Wij helpen jou graag een nieuwe inspirerende omgeving te realiseren. Een omgeving waar je werknemers optimaal presteren.

Wij maken jouw kantoorinrichting compleet

Een nieuw kantoor moet aan tal van eisen voldoen, zoals de arbo-normen. Daarnaast moet je kantoor het liefst ook nog circulair zijn en passen bij je huisstijl. Wij denken graag met je mee. En een ding is zeker: dankzij ons brede assortiment kun je zeker een complete kantoorinrichting scoren bij ons. Van een mooie bureaustoel of vergaderstoel tot verlichting.

Een complete kantoorinrichting die aansluit op jouw imago

Het is belangrijk dat je kantoorinrichting aansluit op het imago en de huisstijl van je bedrijf. Een goed ingericht pand versterkt namelijk de boodschap van jouw bedrijf naar klanten, relaties en medewerkers. Wij kunnen je helpen jouw huisstijl terug te laten komen in de kantoorinrichting. Dit kan al met hele kleine aanpassingen. Bijvoorbeeld door de kleur van je huisstijl in bepaalde elementen terug te laten komen. Heb jij een jong, dynamisch en hip bedrijf? Een bedrijf waarin het nieuwe ‘agile’ werken centraal staat? Dan is het belangrijk dat je deze flexibele werkstijl ook terug laten komen in je complete kantoorinrichting. Bijvoorbeeld door middel van flexplekken en een comfortabele zithoek waar je werknemers hun klanten kunnen ontvangen. Wij kunnen je helpen de juiste sfeer neer te zetten in je bedrijfspand.

Vooraf een indruk van jouw nieuwe kantoorinrichting

Benieuwd naar hoe jouw complete kantoorinrichting eruit komt te zien als wij voor je aan de slag gaan? Dankzij ons tekenprogramma kunnen wij een prachtige 3D visual voor je maken. Zo kun je in één oogopslag zien of de kantoorinrichting compleet is en of deze voldoet aan al je wensen en eisen.

Ook aan duurzaamheid wordt gedacht

Als we het over een hot topic hebben, dan hebben we het over duurzaamheid. Bij het inrichten van een bedrijfspand kiezen mensen dan ook steeds vaker voor een duurzame kantoorinrichting. Zo is kantoormeubilair waarin alleen natuurlijke materialen zijn verwerkt of meubilair wat volledig organisch afbreekbaar is momenteel zeer in trek. En hier kunnen wij jou bij helpen. Er zijn talloze manieren om duurzaam te werk te gaan bij je nieuwe kantoorinrichting.

Met de Kantoorinrichter maakt u de kantoorinrichting compleet! Wil je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij een complete kantoorinrichting van jouw kantoor? neem dan contact op met de Kantoorinrichter. Wij helpen je graag verder.Neem contact op

Willekeurige projecten

Informeel overleg kantoor
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Glaswanden met folie voor meer privacy