040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Moderne kantoormeubelen

Moderne kantoormeubelen dringen ziekteverzuim terug

Veel ziekte onder het personeel kan u als werkgever veel stress geven. Uiteraard heeft iedereen weleens een griepje, maar personeel met langdurige klachten is uiterst vervelend. Wist u dat het moderne kantoormeubilair een belangrijke speler is om dit te voorkomen? Voor modern kantoormeubilair bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres. Zoekt u naar mogelijkheden om bewegend werken in te voeren? Wilt u het liefst meer zit sta werkplekken? Zijn er nieuwe bureaus nodig? Bij ons is veel op voorraad. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Het moderne kantoormeubilair is goed voor zowel lichaam als geest

Moderne kantoormeubelen zijn zo ontwikkeld dat mensen minder snel klachten krijgen. Werknemers die langdurig zitten lopen het risico op rug- of nekklachten. Of wat denkt u van het ontwikkelen van overgewicht? Met kantoormeubelen modern worden deze risico’s stukken kleiner. Denk alleen al aan het bewegend werken. Dit kan zeer veel problemen voorkomen. Hoe dit werkt? Er zijn stoelen waarop mensen als het ware bewegend zitten. Uiteraard is dit nog niet te vergelijken met echt bewegen of met sporten, maar het is een stuk gezonder dan alleen maar stil zitten. U vindt bij De Kantoorinrichter een heel aantal stoelen waarop dynamisch zitten mogelijk is. Heel vernieuwend is bijvoorbeeld de stoel die lijkt op een soort skippybal. U zit er op en kunt naar eigen voorkeur het veringsmechaniek instellen.

Deskbike past uitstekend bij kantoormeubelen modern

Wellicht maakt u uw medewerkers blij met een zogenaamde deskbike. Fietsen zorgt voor fitte mensen. Dit is een uitstekende manier om het personeel in topconditie te houden. De productiviteit zal ongetwijfeld stijgen. Dankzij het bewegen blijven ook de hersenen fitter en komen mensen eerder op goede en heldere ideeën. Wij kunnen u deze deskbike leveren. Bent u benieuwd naar de offerte? Deze is geheel vrijblijvend bij ons aan te vragen. Ons team van 6 mensen vol passie staat graag voor u klaar. Korte lijntjes zijn bij ons zeer belangrijk.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische panelen aan plafond
3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert