040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Miinu

Miinu- karpetten in Duitse degelijkheid

In 2010 is Miinu opgericht door Mario Severin en Patrik Salewski. Hun doel was eenvoudig en duidelijk: het maken van een uitstekende, world-class tapijten.
En zo ontstond Miinu!

Daarop werden zij geconfronteerd met vragen als; wat is allemaal belangrijk voor een tapijt? Vlakheid? Wat nog meer?

Het tapijt is vaak een “ondergeschoven” kind. We besteden er vaak wat minder aandacht aan. Maar een tapijt hoeft natuurlijk niet alleen een deurmat zijn. Het kan zo veel meer zijn. Een bron van verrijking voor het interieur, een aangenaam gevoel onder je voeten, ontspanning voor het oog, inspiratie voor de ziel.

Concessies heeft Miinu nooit gedaan. Bij Miinu, is de zorg voor de kwaliteit het hoogste goed. In de productie en in design.
Maatwerk, originele en individuele oplossingen.

In 2014 introduceert Miinu de nieuwe collectie soul. works. De nieuwe versies zijn fris, gedurfd en doordrenkt met elke emotie van de wereld. Want eerlijk gezegd, waarom een idee kopiëren van iemand anders wanneer u een ontwerp kunt hebben van een eigen idee?

Precies. En dat is wat je ziet in Miinu tapijten. Het gaat voor hen om het overbrengen van de passie en het potentieel. Down to earth en de combinatie van de moderne tijd met het traditionele vakmanschap. Tapijten die zijn geboren uit de wildste dromen – maar gerealiseerd zijn, op een zeer hoog niveau, in de realistische tijd van werkelijkheden.

Miinu. Waar ziel werkt.

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
projectinrichting in opdracht van Ahrend