040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

VT Wonen

vtwonen is al meer dan 50 jaar de smaakmaker en stijlmeester op het gebied van wonen. vtwonen is een sterk merk waar wonen en leven hand in hand samen gaan. Het merk heeft passie en is altijd one-step-ahead. vtwonen is dan ook het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland.

Het merk vtwonen is overal om ons heen. Op televisie met een eigen programma, als groot evenement genaamd ‘vtwonen & design beurs’, met eigen vtwonen conceptshops en zelfs in de toekomst als huis, zowel binnen als buiten compleet in vtwonen stijl! Bovendien worden er elk jaar twee nieuwe inspirerende collecties van vtwonen uitgebracht: een voorjaarscollectie en een najaarscollectie met servies, woonaccessoires en woontextiel.

Naast het aanbieden van woonproducten inspireert vtwonen met haar blog, site en magazine iedereen die bezig is met wonen. Ook speelt vtwonen altijd in op de laatste trends en de musthaves van dit moment. Elke woonstijl komt aan bod: van basic tot design en van landelijk tot industrieel – vtwonen is er voor iedereen!

Vorig merk
«
Volgend merk
»

Willekeurige projecten

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht