De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Northern Lighting

Northern Lighting- creatieve verlichting

Stel je een creatieve kracht voor onder leiding van originele ideeën, op een plek waar traditioneel ontwerp een ding van het verleden lijkt.

Waar hedendaagse artefacten nieuwe vrienden vinden en bekroonde klassiekers opnieuw gemaakt worden met state-of-the-art materialen. Waar alle lichten leuk zijn om te gebruiken en de kloof wordt gedicht tussen de alledaagse functionaliteit en idealen van luxe en stijl.

Als dit de visie is die u aanspreekt, kijk dan niet verder dan Noord-Lighting! Een onstuimige hotspot van creatieve cool. Een collectie hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars en waxinelichtjes, elk product dat ze maken verhoogt de kwaliteit van het omgevingslicht. Zij creëren zachte verlichting, dat maakt de omgeving rustgevend en ontspannend. Ook maken zij gebruik van diffuus licht om sfeervolle tinten te creëren.

Producten van Northern Lighting zijn gemaakt in samenwerking met ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers van over de hele wereld. Opgericht in Oslo in 2005, laten onze ontwerpen zich leiden door Scandinavische eenvoud en het steeds veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern Lighting verlichten interieurs over de hele wereld, onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en design excellence reist met hen.

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter