Herman Miller

Over het merk

Herman Miller is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf hecht grote waarde aan design en het milieu en is een zeer vooraanstaande leverancier van kantoormeubilair. De lange termijn nadruk ligt op productduurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Als bewijs hoeft men alleen maar te denken aan de vele klassieke Herman Miller-producten die zijn gefabriceerd in de jaren 50 en nu nog steeds in gebruik zijn.

In Nederland is Herman Miller vooral bekend om de geweldige collectie bureaustoelen. Allemaal voorzien van een vooruitstrevend design en een vooruitstrevende manier van produceren. De bureaustoelen worden ontworpen met het oog op de uiteindelijke gebruikers. Als enige leverancier hebben ze diverse modellen die volledig Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Wilt u iets anders dan anders en wilt u op een geweldige manier zittend u werk doen?

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging
HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk