040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop

GRID

Aanpasbaar, Duurzaam en Elegant zijn de basis kenmerken van GRID, een modulair architectonisch interieursysteem dat goed toepasbaar is in uw kantoorinrichting.

De lichtgewicht GRID-modules, verkrijgbaar in zwart of wit, zijn de bouwstenen van het systeem. De GRID-modules kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden tot de gewenste afmetingen. Als de basis klaar is kunnen andere GRID-componenten zoals lades, prikborden, tijdschriftenplanken, whiteboards, gestoffeerde zitelementen of plantenbakken worden toegevoegd. Zo creëer je bijvoorbeeld makkelijk een scheidingswand op kantoor of in een kantoortuin en is het systeem te gebruiken als opslagruimte of als zitelement. Dit modulaire systeem is zeer divers in te zetten op kantoor en past goed in bijvoorbeeld een industriële sfeer.

De duurzame GRID-Modules kunnen eenvoudig worden uitgebreid. Bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe indeling van uw kantoor dan kunnen ze eenvoudig worden losgekoppeld en opnieuw worden gebruikt voor een andere opstelling of functie. GRID brengt functionaliteit en elegantie in elke ruimte.

Vorig merk
«
Volgend merk
»

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
Footlocker Vianen kantoorinrichting