GRID

Over het merk

Aanpasbaar, Duurzaam en Elegant zijn de basis kenmerken van GRID, een modulair kastensysteem dat goed toepasbaar is in uw kantoorinrichting.

De lichtgewicht modules, verkrijgbaar in zwart of wit, zijn de bouwstenen van het systeem. De GRID-modules kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden tot de gewenste afmetingen. Als de basis klaar is kunnen andere componenten zoals lades, prikborden, tijdschriftenplanken, whiteboards, gestoffeerde zitelementen of plantenbakken worden toegevoegd. Zo creëer je bijvoorbeeld makkelijk een scheidingswand op kantoor of in een kantoortuin. Het systeem is ook goed te gebruiken als opslagruimte of als zitelement.

De duurzame GRID-Modules kunnen eenvoudig worden uitgebreid. Bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe indeling van uw kantoor dan kunnen ze eenvoudig worden losgekoppeld en opnieuw worden gebruikt voor een andere opstelling of functie.

Dit modulaire systeem is zeer divers in te zetten op kantoor en past goed in bijvoorbeeld een industriële sfeer.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
009
Kantoorinrichting bij Footlocker