De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Andreu World

Andreu World Nubstoelen met hoge rug met mooie details

Andreu World- Houtbewerking op hoog niveau!

Andreu World is een familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en geëvolueerd.

Houtbewerking is een filosofie op zichzelf, het is een manier van omgaan met de wereld. Er wordt veel waarde gehecht aan het behouden van kwaliteit in alle ontwerpen. Hout is synoniem met de houtbewerker, zij kiezen daarvoor kwaliteit en vakmanschap en hoogwaardige basisproducten. Precisie en kwaliteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden vanaf de oorsprong van het materiaal tot en met het productiesysteem en productie van elk individueel stuk. Het minimaliseren van fouten door systematische kwaliteitscontrole is van groot belang. Zij bieden dan ook 5 jaar garantie voor alle producten tegen defecten in vakmanschap en materialen.

Het hout wordt gedroogd, dat proces duurt tot meer dan een jaar na de oogst. Dat is om te voorkomen dat er scheurvorming optreed in de toekomst en in alle behandelingsfasen. Dit proces is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC) en garandeert dat het hout afkomstig is uit herbebost en gecontroleerde bossen.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter