040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop

Andreu World

Andreu World- Houtbewerking op hoog niveau!

Andreu World is een familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en geëvolueerd. De meeste meubels hebben een houten basis.

Houtbewerking is een filosofie op zichzelf, het is een manier van omgaan met de wereld. Er wordt veel waarde gehecht aan het behouden van kwaliteit in alle ontwerpen. Hout is synoniem met de houtbewerker, zij kiezen daarvoor kwaliteit en vakmanschap en hoogwaardige basisproducten. Precisie en kwaliteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden vanaf de oorsprong van het materiaal tot en met het productiesysteem en productie van elk individueel stuk. Het minimaliseren van fouten door systematische kwaliteitscontrole is van groot belang. Zij bieden dan ook 5 jaar garantie voor alle producten tegen defecten in vakmanschap en materialen.

Het hout wordt gedroogd, dat proces duurt tot meer dan een jaar na de oogst. Dat is om te voorkomen dat er scheurvorming optreed in de toekomst en in alle behandelingsfasen. Dit proces is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC) en garandeert dat het hout afkomstig is uit herbebost en gecontroleerde bossen.

Vorig merk
«
Volgend merk
»

Willekeurige projecten

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden