Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stoelreiniging

HET REINIGEN VAN UW STOELEN

Het meubilair in uw kantooromgeving is zorgvuldig uitgekozen, door ons of door u zelf. Bureaustoelen worden vaak intensief gebruikt en daarom kan de stoel en bekleding vuil worden. Onderzoek toont aan dat een vuile werkomgeving en bureaustoel het werkvermogen kunnen verminderen. Bovendien is een vieze stoel niet hygiënisch.

Echter, het verkopen van een nieuwe bureaustoel vanwege vlekken is vaak overdreven en niet duurzaam of milieuvriendelijk.

Daarom bieden wij een dienst aan om gestoffeerde stoelen in zakelijk gebruik schoon te maken. Bureaustoelen raken door intensief gebruik het meest vervuild, maar onze dienstverlening geldt ook voor vergaderstoelen, conferentiestoelen, zorgstoelen, wachtkamerstoelen, kantinestoelen en restaurantstoelen.

HOE GAAT DE STOELREINIGING IN ZIJN WERK?

De Kantoorinrichter hanteert drie reinigingsmethoden in één om uw bureaustoelen hygiënisch te reinigen.

Stoelreiniging met krachtstofzuiging:
Met een zeer krachtige stofzuiger worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. Met een neutraal effectief reinigingsmiddel worden vervolgens de kunststof-, stalen- en/of houten delen van de stoel gereinigd.

Stoelreiniging met een droogschuimreiniging:
De gestoffeerde delen van de stoelen worden na het stofzuigen volledig beneveld met droogschuim. Het droogschuim wordt vervolgens ingemasseerd en daarna weer afgezogen. Eventuele resterende vlekken worden na behandeld. U krijgt uw stoel helemaal schoon weer terug.

Stoelreiniging met een dieptereiniging:
Voor zwaarder vervuilde stoelen wordt de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigings-machine worden de gestoffeerde delen van de stoel zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde gereinigd. Via een spuitmond wordt onder hoge druk het vocht met reinigingsmiddel op de stof gespoten die, zodra deze in de stof is doorgedrongen, weer wordt weggezogen. Dit voorkomt dat de schuimlaag in de gestoffeerde delen nat wordt.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Bureaustoel reinigen bij De Kantoorinrichter
Stoelreiniging

UW STOEL LATEN REINIGEN WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Tegen een meerprijs is het mogelijk om uw gestoffeerde stoelen ook buiten kantooruren of in het weekend te laten reinigen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de stoelen op een andere locatie te reinigen. Bij De Kantoorinrichter hanteren we de strenge eisen van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging, zodat u de garantie heeft dat uw stoelen na de reiniging in perfecte hygiënische staat verkeren.

Wilt u regelmatig uw stoelen laten reinigen? Dan bieden wij ook periodiek onderhoud aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 040-2861441 of stuur ons een e-mail naar [email protected] voor een vrijblijvend gesprek. De Kantoorinrichter is uw partner voor het professioneel reinigen van uw bureaustoelen tegen een scherpe prijs!

GOEDE REINIGING IS BETER VOOR UW GEZONDHEID

Met onze dieptereiniging worden niet alleen de oppervlakkige vlekken uit uw stoffering verwijderd, maar ook de huisstofmijt die op uw stoelen kan zitten. Huisstofmijt kan immers een negatief effect hebben op uw luchtwegen en gezondheid, vooral als u last heeft van allergieën. Bij De Kantoorinrichter zijn uw stoelen in goede handen, ongeacht het type of aantal stoelen dat u heeft. Wij zorgen ervoor dat uw vuile bureaustoelen weer zo goed als nieuw worden.

Door uw stoelen bij De Kantoorinrichter te laten reinigen, bent u verzekerd van een perfecte staat en uiterst schone stoelen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten over onze stoelreiniging of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wie weet zit u binnenkort weer comfortabel en hygiënisch verantwoord op uw schone stoel.

Stoelreiniging-door-de-Kantoorinrichter

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish

Blog & nieuws

WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016
oplusa_meraki_0665
Door het gebruik van tapijt op kantoor verbetert u de akoestiek
Ontdek hoe tapijt geluid absorbeert en een comfortabele werkruimte creeërt | Lees al onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.
10.03.2021

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]