Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herinrichting kantoor

KANTOOR HERINRICHTING LATEN UITVOEREN DOOR DE KANTOORINRICHTER

De Kantoorinrichter heeft ruime ervaring in het inrichten en herinrichten van kantoren en is daarom de beste keuze voor uw kantoorherinrichting. Hierbij worden altijd uw belangrijkste wensen en eisen als uitgangspunt genomen. Naast het ontwerp van de inrichting kan De Kantoorinrichter u ook helpen bij het uitkiezen van bepaalde kantoormeubels. Heeft u speciale wensen betreffende het comfort of design van uw meubels? Bij De Kantoorinrichter is vrijwel alles mogelijk.

BEREID U GOED VOOR OP EEN COMPLETE KANTOORINRICHTING

Wat u absoluut niet moet doen bij het herinrichten van kantoren, is van de ene op de andere dag alles veranderen. Een complete kantoorinrichting veranderen kan voor uw collega’s onrustig zijn en u zult altijd zien dat dit tegen zal vallen waardoor uw medewerkers ontevreden zullen zijn. Laat daarom een goede interieurinrichter langskomen, zoals De Kantoorinrichter. De herinrichting van uw kantoor wordt dan zeer nauwgezet voorbereid. Er zal eerst een plattegrond gemaakt worden. De architecten hebben kijk op de ruimte en hoe u die ruimte het beste kunt inrichten. Daarbij kan een 3D-model gemaakt worden, zodat u de ruimte beter kunt visualiseren. Er wordt rekening gehouden met de eisen en behoeftes van u en uw personeel. Als het ontwerp daadwerkelijk door u is goedgekeurd, kan er overgegaan worden tot herinrichting. Het is verstandig uw financiële afdeling op tijd in te lichten over de kantoorinrichting en de voortgang ervan. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

LAAT DE HERINRICHTING VAN UW NIEUWE KANTOOR DOOR PROFESSIONALS UITVOEREN

Bent u toe aan vernieuwing en het herinrichten van uw kantoor? Dit is niet een alledaagse klus en er zijn veel zaken waar u aan moet denken. Doet u de herinrichting van uw kantoor zelf, dan komen er altijd zaken naar boven waar u niet aan gedacht heeft. Zijn bepaalde werkplekken bijvoorbeeld goed gesitueerd en waar in uw kantoor had u de algemene ruimtes voor de kantine of het kopieerapparaat voorzien? Daarnaast moet u bij de herinrichting rekening houden met het kleurenpalet dat niet te druk mag zijn, maar ook niet saai. Wat weet u over de ergonomie van uw kantoormeubilair? U kunt mooie meubels aanschaffen, maar als ze ergonomisch niet goed bruikbaar zijn, dan kunnen de meubels belastend voor uw personeel zijn. Laat de herinrichting van uw kantoor daarom over aan de experts met de juiste visie.

UW HUISSTIJL IS BELANGRIJK BIJ DE HERINRICHTING VAN UW KANTOOR

Uw huisstijl is belangrijk binnen uw bedrijf en met de herinrichting van uw kantoor is het belangrijk dit niet te vergeten. Wij houden hier altijd rekening mee. Bij de planning van een nieuwe kantoorinrichting kunt u zich verliezen in allerlei verschillende ideeën en behoeften. Vaak zijn er meerdere personen betrokken bij de herinrichting van het kantoor. De kantoorinrichter zorgt voor een eindresultaat waar iedereen tevreden mee is.

Meubilair vervangen bij de herinrichting kantoor?

Is uw meubilair aan vervanging toe? Of kan het nog een ronde mee? Het is belangrijk dat kantoormeubilair aan de juiste behoefte en kwaliteit voldoet. Tijdens het traject maken we een apart plan voor het kantoormeubilair en kijken we of de bureaus en bureaustoelen aan vervanging toe zijn. Als dat het geval is, delen we graag onze expertise om het juiste nieuwe meubilair voor uw werkplek te vinden.

EEN COMPLETE KANTOORINRICHTING? WIJ ZORGEN DAT U BIJ HET PROJECT BETROKKEN WORDT

Wilt u uw complete kantoorinrichting vernieuwen? Wij richten ons op uw herindeling, we betrekken u bij het plan en u wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang in de verschillende stadia van het proces. Is er een verbouwing nodig? Ook dit is bij De Kantoorinrichter geen enkel probleem. Wij zorgen dat uw kantoor aan de juiste eisen voldoet, want een werkplekindeling en een kantoor goed inrichten is essentieel voor de werkprestaties.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco

Blog & nieuws

Modulyss-Tapijttegels-First-Forward-speel-met-kleuren-800x800
Kantoorinrichting inspiratie
Bezig met een nieuwe kantoorinrichting? Een kantoor inrichten is geen makkie. Naast flexibiliteit en creativiteit wordt verwacht dat u bij het kantoor inrichten rekening...
12.02.2019
kantoorinrichting-projectinrichting-1
5 x onmisbaar meubilair op kantoor
Ontdek de beste kantoormeubelen voor een productieve werkomgeving met onze vijf onmisbare tips | Transformeer uw kantoor vandaag nog!
21.07.2017
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]