Bureau Renovatie

Een nieuw ingericht kantoor met bureau renovatie

Gaat u een nieuw kantoorpand betrekken en vindt u dat uw bureaus wel een renovatie verdienen? Met bureau renovatie kunt u de inrichting van uw kantoor dusdanig veranderen waardoor de uitstraling compleet anders is en u het in positieve zin niet meer zult herkennen.

Wanneer u de inrichting door De Kantoorinrichter laat uitvoeren, dan zijn nagenoeg al uw wensen te realiseren. Heeft u een bepaalde stijl of architectuur in gedachten voor uw restauratie? Wilt u uw bureau juist volledig laten aanpassen aan alle eisen van deze tijd? De Kantoorinrichter weet overal raad mee en zal u goed adviseren.

Renovatie door De Kantoorinrichter

Wanneer u hulp wenst bij renovatie, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. De Kantoorinrichter heeft al vele kantoren ingericht in verschillende soorten architectuur en heeft vele opdrachtgevers van goede adviezen voorzien. U kunt bij De Kantoorinrichter terecht voor diverse diensten, zoals interieurarchitectuur, interieurbouw en adviezen over kantoormeubilair. Laat u een nieuw kantoorgebouw bouwen? Het is zelfs mogelijk om De Kantoorinrichter uw kantoor ‘turn key’ te laten opleveren. De gehele inrichting van A tot Z wordt dan voor u uitgevoerd.

Bekijk voor meer informatie

thumb-renovatie

Kantoorrenovatie

Home Een betrouwbare partner voor succesvolle kantoorrenovatie De renovatie van een kantoor kan een complexe aangelegenheid zijn. Zeker wanneer het een renovatie betreft van een kantoor

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Omslag DSV Eindhoven
Kantoorinrichting bij DSV Eindhoven
Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging
Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Blog & nieuws

Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doet u dat
Praktische tips en voorbeelden voor het inrichten van een klein kantoor | Maak van uw beperkte ruimte een werkplek vol met sfeer.
08.08.2019
Pro-Industry5-1
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Een kantoor is al lang niet meer een verzameling bureaus, bureaustoelen, computers en archiefkasten. Het is een plek waar werknemers veel tijd doorbrengen. Dat...
15.01.2018
akoestische-vrijstaande-wand
Verbeter de akoestiek op kantoor
Van akoestisch schuim tot geluidsabsorberende doeken en systeemplafonds | Leer hoe u geluidsoverlast op kantoor kunt verminderen.
17.05.2017