Bedrijfsruimte renovatie

Besteed de renovatie van uw bedrijfsruimte uit

Wilt u uw bedrijfsruimte renoveren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit meer of minder noodzakelijk is. Groeit uw bedrijf uit zijn jasje? Zijn er meer werknemers aangenomen en wordt uw kantoor te klein? Wilt u overstappen van een ouderwets cellenkantoor naar meer open en flexibele werkplekken?

Ongeacht de reden van de renovatie, het kan veel tijd en energie vergen. Daarom kan projectmanagement u helpen om het proces soepeler te laten verlopen. Bij De Kantoorinrichter kunt u vrijblijvend informatie inwinnen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw bedrijfsrenovatie.

UW BEDRIJFSRUIMTE RENOVATIE IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

Voor een professionele renovatie van uw bedrijfsruimte bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres. Wij bieden deskundig projectmanagement tegen een scherp tarief en hebben voor elk budget een passende oplossing.

Als u uw renovatie aan ons uitbesteedt, krijgt u een ervaren projectmanager toegewezen die gedurende het hele renovatieproject uw vaste aanspreekpunt zal zijn. Dit werkt zowel voor u als voor ons bijzonder prettig en efficiënt en is uiteindelijk ook kostenbesparend.

Kies voor een zorgeloze renovatie en laat De Kantoorinrichter u ontzorgen. Wij zorgen voor een optimaal resultaat, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

WILT U GRATIS PROJECTMANAGEMENT TIJDENS DE RENOVATIE VAN UW BEDRIJFSRUIMTE?

Bij De Kantoorinrichter bieden we gratis projectmanagement aan tijdens uw renovatie. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Toch is het waar! Als u bij ons nieuw meubilair, systeemwanden en/of plafonds bestelt, dan is het management geheel gratis. Wat doet onze projectmanager voor u? Allereerst zorgt hij voor een nauwkeurige bewaking van de kwaliteit en voortgang van de renovatie. Daarnaast controleert hij de afbouw en het eventuele verhuistraject. Uw renovatie is bij ons in deskundige en betrouwbare handen, wij zijn VOL VCA-gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over ons projectmanagement? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon (040-2861441), e-mail ([email protected]) of vul ons contactformulier in. We vertellen u graag alles wat u wilt weten!

DRINGENDE WERKZAAMHEDEN? ZORG DAT ZE NIET WORDEN UITGESTELD

Heeft u dringend werkzaamheden nodig aan uw kantoorpand? Bij De Kantoorinrichter kunt u hiervoor terecht. Een bedrijfsruimte moet namelijk aan diverse eisen voldoen, en het kan zijn dat uw ruimte niet meer voldoet aan de veiligheidseisen omdat deze verouderd is. Deze omstandigheden kunnen gevaarlijk zijn, waardoor een renovatie van uw bedrijfsruimte dringend nodig is.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Pro-Industry2
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

IMG_20190228_091803_304
Kantoorinrichting Tritium Advies

Blog & nieuws

CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte...
19.04.2017
524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Zo doe je dat
Een kantoortuin hoeft geen horror te zijn. Kijk maar eens naar Coolblue. Hun werkplek is zelfs bekroond als leukste van Nederland. Een kantoortuin is...
13.06.2019
Flexwerken
Zo creëer je een flexruimte op kantoor
Flexplekken zijn inmiddels niet meer weg te denken bij veel organisaties. Kantoortuinen worden steeds vaker ingewisseld voor flexwerkplekken. Dit betekent geen eigen bureau meer...
08.04.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]