De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Zorgmeubilair

De Kantoorinrichter beschikt over een groot assortiment zorgmeubilair en inrichtingservaring in deze sector.

Wij spreken uw taal en weten wat er speelt. Wij kunnen u van dienst zijn met het leveren van een enkele stoel, maar zijn vooral bedreven in het opzetten van een inrichtingsplan, waarin wij grote zorg besteden aan het zorgmeubilair dat bij uw wensen past.

Zorgstoelen zijn bij ons leverbaar met diverse rughoogtes, zitdieptes en met of zonder knoparmleggers. De tafels zijn naar eigen inzicht in afmeting en kleur leverbaar met of zonder onderregel, geschikt voor een aanzit van een rolstoelgebruiker. Onze interieurarchitecten kunnen u terzijde staan in het bepalen van de sfeer die u voor ogen heeft.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

Uiteraard beschikken wij voor ons zorgmeubilair over stofcollecties die passen bij uw klanten, zoals Niroxx en Stamskin. Deze zijn naar keuze te combineren met moderne stoffen, om uw instelling een huiselijk en modern uiterlijk te geven.

Hiernaast hebben wij ook andere producten voor kantoorinrichting , zoals akoestische scheidingswanden, maar ook diverse producten voor bureau inrichting. Neemt u voor een uitgebreid advies gerust contact op met De Kantoorinrichter. Tel. 040- 2861441 of per mail info@dekantoorinrichter.com.

De Kantoorinrichter; ook voor uw zorgmeubilair!

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter