040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Zit sta werkplek

De zit sta werkplek is de nieuwe trend in ergonomische werkplek ontwikkeling

Waarom de zit sta werkplek?
  • Een gevarieerde lichaamshouding tijdens het werk is belangrijk. Een rug heeft moeite met een wat statische zithouding. Een goede stoel met een mechaniek dat met u mee beweegt en u goed ondersteund is een vereiste.
  • Daarnaast is het goed voor het lichaam om staand en zittend werk af te wisselen.
  • Een ander argument ligt in het verlengde hiervan: u wilt ziekteverzuim voorkomen met een uitermate ergonomisch verantwoorde werkplek. Kies dan de zit sta werkplek!

Staand werken is gezond volgens Prof. Buckley van de Chester University. Volgens de Professor verminderd het obesitas omdat je meer calorieën verliest. Het enige wat je nodig hebt is een geschikt bureau. De Kantoorinrichter heeft ze in alle vormen en maten.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Elektrisch verstelbare werkplekken, enkel of in duo bench.
  • Met geheugen instelling voor voorkeuren per gebruiker, of eenvoudige hoog laag bediening met aanduiding in cm.
  • Met een activiteitentracker via bluetooth kunt u monitoren hoeveel u zit en staat.

Waar moet u opletten bij de aanschaf van zit sta werkplekken?

Er wordt vaak met de bekabeling van de werkplek geen rekening gehouden. Datakabels moeten langer zijn omdat het bureau verder omhoog gaat dan bij een standaard bureau. Wij inventariseren altijd de werkwijze en de behoefte aan CPU houder s (computerbeugel) , electrabehoefte etc. Tevens kijken we hoe we op de best mogelijke manier de bekabeling kunnen wegwerken. Dit is een ondergeschoven kindje maar zeer belangrijk voor de uitstraling van uw kantoor.

De Kantoorinrichter helpt u graag aan de juiste sta zit werkplek. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor sta zit vergadertafels. Lichaamsvariatie is het sleutelwoord… ook krijgt u een hele andere dynamiek (letterlijk en figuurlijk) als u staand vergadert. Uiteraard hoeft u dan niet de hele tijd te staan. We hebben een collectie stahulpen om te ondersteunen.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Akoestische panelen aan plafond
Glaswanden met folie voor meer privacy
kantoorinrichting Maastricht werkplek