De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Zit sta werkplek

De zit sta werkplek is de nieuwe trend in ergonomische werkplek ontwikkeling

Waarom de zit sta werkplek?

  • Een gevarieerde lichaamshouding tijdens het werk is belangrijk. Een rug heeft moeite met een wat statische zithouding. Een goede stoel met een mechaniek dat met u mee beweegt en u goed ondersteund is een vereiste.
  • Daarnaast is het goed voor het lichaam om staand en zittend werk af te wisselen.
  • Een ander argument ligt in het verlengde hiervan: u wilt ziekteverzuim voorkomen met een uitermate ergonomisch verantwoorde werkplek. Kies dan de zit sta werkplek!

Staand werken is gezond volgens Prof. Buckley van de Chester University. Volgens de Professor verminderd het obesitas omdat je meer calorieën verliest. Het enige wat je nodig hebt is een geschikt bureau. De Kantoorinrichter heeft ze in alle vormen en maten.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Elektrisch verstelbare werkplekken, enkel of in duo bench.
  • Met geheugen instelling voor voorkeuren per gebruiker, of eenvoudige hoog laag bediening met aanduiding in cm.

De Kantoorinrichter helpt u graag aan de juiste sta zit werkplek. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor sta zit vergadertafels. Lichaamsvariatie is het sleutelwoord… ook krijgt u een hele andere dynamiek (letterlijk en figuurlijk) als u staand vergadert. Uiteraard hoeft u dan niet de hele tijd te staan. We hebben een collectie stahulpen om te ondersteunen.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

De Kantoorinrichter heeft al een stazit werplek vanaf €295,00 excl.

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter