CleverTouch Interactieve touchscreens voor op kantoor

CleverTouch Touchscreens, voor interactief vergaderen op kantoor

Bent u op zoek naar een manier om uw presentaties aantrekkelijker en interactief te maken. Wilt u in vergaderingen écht de volledige aandacht van uw klanten en personeel? Dan hebben wij de oplossing voor u in de vorm van het CleverTouch touchscreen.

Het CleverTouch touchscreen is speciaal bedoelt voor zakelijk gebruik. Het gebruik van een flipover of andere presentatiemiddelen is definitief verleden tijd met dit interactieve scherm. Komen er onverwacht klanten langs, moet er een spoedvergadering ingelast worden, met het CleverTouch touchscreen is dat geen enkel probleem meer. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm in te schakelen en de vergadering kan beginnen. U kunt uw documenten, afbeeldingen en video’s rechtstreeks delen zonder dat daar een computer voor nodig is. Ook mensen die niet in de vergaderruimte aanwezig zijn kunnen deelnemen! Ideaal dus voor interactief vergaderen op kantoor.

Hoe werken de CleverTouch touchscreens?

Deze interactieve touchscreens voor op kantoor worden door een Android besturingssysteem aangestuurd en functioneren dus in feite als een mega groot tablet, eenvoudig in gebruik en reactief.

  • Er is geen computer nodig om het interactieve CleverTouch touchscreen te kunnen gebruiken, het scherm is zo ontworpen dat het volledig zelfstandig kan functioneren.
  • Net als bij een tablet is een aantal apps vooraf geïnstalleerd. Daarmee kunt u de meeste bestanden openen of bewerken (Office-bestanden, pdf’s, audio- en videobestanden, afbeeldingen).
  • De touchscreens kunnen werken met maximaal 10 gelijktijdige contactpunten, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd het scherm kunnen gebruiken.
  • Dankzij wifi kunt u gemakkelijk het internet op.
  • Met het zwevende gereedschapspalet, dat u met één eenvoudige beweging opent, krijgt u toegang tot de belangrijkste functionaliteiten van het scherm.
  • Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk).

Al deze functionaliteiten kunt u gebruiken om met de CleverTouch touchscreens op een interactieve manier te vergaderen, presentaties te houden of bijvoorbeeld cursussen te geven op kantoor. Voor meer informatie over interactief vergaderen op kantoor neem gerust contact met ons op via [email protected], of bel naar 040-2861441.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren...