040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Interactieve schermen voor het onderwijs en kantoor

Speechi Touchscreens, voor gebruik in het onderwijs of vergaderen op kantoor.

De interactieve SpeechiTouch touchscreens zijn gemakkelijk inzetbaar in elke omgeving. Bijvoorbeeld in een klaslokaal, een ontvangsthal of een vergaderkamer. Zo ontworpen dat ze heel geschikt zijn voor gebruik door groepen. Dankzij de 20 contactpunten kan er door verschillende personen tegelijk gereageerd worden op het bord. Handig tijdens lessen, vergaderingen, presentaties of cursussen.

Hoe werkt het Speechi touchscreen?

Geplaatst door Speechi op Vrijdag 23 februari 2018

Deze interactieve touchscreens voor gebruik in het onderwijs of op kantoor worden door een Android besturingssysteem aangestuurd. Het is dus eigenlijk een tablet maar dan in een mega groot formaat. Ze worden met de vinger bediend. Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk).

De Speechi Touchscreens hebben een eenvoudige gebruikersinterface.  Ze worden geleverd met geïnstalleerde apps waarbij er de mogelijkheid is om extra applicaties toe te voegen via de SpeechiStore. De schermen zijn High Definition, dus een ongelofelijk goede beeldkwaliteit en dankzij wifi kunt u heel gemakkelijk het internet op. Er is de beschikking over een zwevend gereedschapspalet dat altijd te gebruiken is. Als u liever met uw pc werkt, kunt u die gewoon aansluiten op het touchscreen. Met één vingerbeweging schakelt u over van Android naar Windows, zonder externe apparaten of kabels.

De SpeechiTouch interactieve schermen zijn leverbaar in verschillende maten. De benodigde schermgrootte is afhankelijk van de ruimte waar het scherm geplaatst gaat worden. Zo is bijvoorbeeld het interactieve SpeechiTouch 84 inch scherm (213cm diagonaal gemeten) uitstekend te gebruiken in het onderwijs. Door de grootte van het scherm is het scherm voor iedereen in het klaslokaal goed leesbaar en is met zijn vele mogelijkheden daarom prima in te zetten als vervanging voor een digibord.

Voor meer informatie over het gebruik van de SpeechiTouch interactieve schermen op school of kantoor neem contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Informeel overleg kantoor
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
kantoorinrichting gemeente Geldrop