040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Belcellen

Belcellen voor rustig telefoneren op kantoor

Belcellen op kantoor. De klassieke telefooncellen die jarenlang het Nederlandse straatbeeld bepaalden zijn inmiddels al lang verleden tijd. Toch zijn telefooncellen weer helemaal terug, niet in het straatbeeld maar op kantoor! Mede door de smartphonecultuur en door de open structuur van de huidige kantoorinrichtingen, kan het in menig kantoor krioelen van de geluiden. Een belcel kan dan een uitkomst bieden.

Het nut van belcellen in een kantooromgeving

Al het telefoongeweld van tegenwoordig op kantoor, is niet bevorderlijk voor de werksfeer en productiviteit. Om medewerkers toch hun gang te laten gaan met hun telefoongesprekken, maar dan in een rustige omgeving, kan er een belcel geplaatst worden. Hierin kunnen medewerkers ongestoord bellen en zonder dat zij hun collega’s hiermee lastig hoeven te vallen. Ook voor diegenen die bellen is een belcel zeer prettig. Zo hoeven zij niet bang te zijn dat anderen een telefoongesprek opvangen en telefoneren kan rustig en ontspannen verlopen.

Bent u op zoek naar één of misschien meerdere belcellen voor uw werkruimtes? U kunt een belcel kopen bij De Kantoorinrichter. Wij hebben in ons assortiment diverse soorten belcellen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Wilt u een losstaande belcel of toch liever hangende aan de muur. Open of gesloten? Wij kunnen het voor u leveren. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een belcel en wij zullen u uitgebreid informeren.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor