Kantoormeubelen Weert

Kantoormeubelen Weert voor een fijne werkplek

Een slim en modern ingericht kantoor biedt veel voordelen. Zo zorgen bepaalde aanpassingen (zoals het creëren van concentratie units of flexwerkplekken) er voor dat het personeel comfortabel kan werken. Daarnaast kan de productiviteit verhoogd worden en het ziekteverzuim verlaagd worden als iedereen is voorzien van goede kantoorstoelen en men in alle rust kan werken door de juiste akoestiek op de werkvloer. Tot slot is een kantoor het visitekaartje van uw bedrijf. Met een mooie inrichting maakt u indruk op klanten, zakenpartners en andere gasten! Bij De Kantoorinrichter helpen wij u graag bij het vinden van kantoormeubelen Weert voor uw bedrijf.

Uitgebreide collectie kantoormeubels Weert

Bij De Kantoorinrichter hebben we een uitgebreide collectie kantoormeubels Weert. Ons aanbod bestaat uit allerlei praktische en moderne manieren om het werk zo plezierig en efficiënt mogelijk te maken. Denk hierbij aan oplossingen zoals interactieve schermen, mobiele vergader units of speciale “24 uurs stoelen” waarin men comfortabel lange diensten kan draaien. Voor meer informatie over onze producten verwijzen we u graag naar onze website. Online vindt u tevens foto’s van werk dat wij hebben uitgevoerd. Laat deze beelden dienen als inspiratie of gebruik ze om een idee te krijgen van onze mogelijkheden!

Benieuwd naar ons kantoormeubilair Weert?

Bent u benieuwd naar ons kantoormeubilair Weert? Contacteer ons dan voor meer informatie of een prijsopgave. Ons enthousiaste team staat klaar om u via de telefoon, e-mail of het online contactformulier meer te vertellen over onze producten en werkwijze. Daarnaast informeren wij u graag over onze overige diensten. Zo kunnen wij de akoestiek en bekabeling in uw bedrijf verbeteren en kunnen wij zelfs een gehele kantoorrenovatie voor u uit handen nemen. Wacht dus niet langer en neem de eerste stap naar een functioneel en modern kantoor door De Kantoorinrichter te contacteren!

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022