Kantoormeubelen Utrecht

Is jou bedrijf gevestigd in Utrecht of omgeving en ben je op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Dan heb je in de Kantoorinrichter de juiste partner gevonden. Het vinden van de juiste kantoormeubelen is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Iedereen kan tegenwoordig snel wat bureaus en bureaustoelen bestellen en neerzetten. Maar is het meubilair dan van de kwaliteit die je wenst. Zijn de bureaus goed in te stellen en is er de mogelijkheid tot staand werken? Voldoet de bestelde bureaustoel eigenlijk wel aan alle eisen en hoe kan ik deze het beste instellen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring op het gebied van kantoormeubelen en het inrichten van kantoren in Utrecht en is je heel graag van dienst.

Kantoormeubelen In Utrecht voor elk budget!

Samen met jou kijken we wat de wensen en eisen zijn met betrekking tot je nieuwe kantoormeubelen in Utrecht. Moeten ze aansluiten op het bestaande kantoormeubilair of zijn jullie toe aan een gehele nieuwe kantoorinrichting? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen dat er altijd wel iets te vinden is dat past bij de uitstraling die je in gedachten hebt voor jou bedrijf. Daarbij houden we altijd rekening met het te besteden budget, in alle segmenten van de markt zijn kwalitatief goede kantoormeubelen te vinden! Ook voor extra’s zoals een (kleine) verbouwing van je kantoor, bekabeling, verlichting en akoestische vraagstukken kun je bij ons terecht. Handig alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt!

Waarom de Kantoorinrichter?

Op zoek naar kantoormeubelen in Utrecht? Je bent bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres! Zelf zijn wij gevestigd in Brabant maar leveren kantoormeubelen in het hele land. Om alvast een indruk te krijgen van alle mogelijkheden neem eens een kijkje op onze website. Daar krijg je een goede impressie van ons werk en kun je je direct laten inspireren. Toch liever rechtstreeks bestellen? Dat kan. Wij bieden ook de mogelijkheid om een deel van ons assortiment rechtstreeks bij onze webshop te bestellen. Onze monteurs komen de bestelde kantoormeubelen in Utrecht netjes leveren en monteren.

Benieuwd geworden, neem gerust contact met ons op om jou wensen te bespreken. Ons team zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus vul het contactformulier op de website in of bel naar 040 2861441. Mailen kan ook naar [email protected]

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022