040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Utrecht

Is jou bedrijf gevestigd in Utrecht of omgeving en ben je op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Dan heb je in de Kantoorinrichter de juiste partner gevonden. Het vinden van de juiste kantoormeubelen is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Iedereen kan tegenwoordig snel wat bureaus en bureaustoelen bestellen en neerzetten. Maar is het meubilair dan van de kwaliteit die je wenst. Zijn de bureaus goed in te stellen en is er de mogelijkheid tot staand werken? Voldoet de bestelde bureaustoel eigenlijk wel aan alle eisen en hoe kan ik deze het beste instellen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring op het gebied van kantoormeubelen en het inrichten van kantoren in Utrecht en is je heel graag van dienst.

Kantoormeubelen In Utrecht voor elk budget!

Samen met jou kijken we wat de wensen en eisen zijn met betrekking tot je nieuwe kantoormeubelen in Utrecht. Moeten ze aansluiten op het bestaande kantoormeubilair of zijn jullie toe aan een gehele nieuwe kantoorinrichting? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen dat er altijd wel iets te vinden is dat past bij de uitstraling die je in gedachten hebt voor jou bedrijf. Daarbij houden we altijd rekening met het te besteden budget, in alle segmenten van de markt zijn kwalitatief goede kantoormeubelen te vinden! Ook voor extra’s zoals een (kleine) verbouwing van je kantoor, bekabeling, verlichting en akoestische vraagstukken kun je bij ons terecht. Handig alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt!

Waarom de Kantoorinrichter?

Op zoek naar kantoormeubelen in Utrecht? Je bent bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres! Zelf zijn wij gevestigd in Brabant maar leveren kantoormeubelen in het hele land. Om alvast een indruk te krijgen van alle mogelijkheden neem eens een kijkje op onze website. Daar krijg je een goede impressie van ons werk en kun je je direct laten inspireren. Toch liever rechtstreeks bestellen? Dat kan. Wij bieden ook de mogelijkheid om een deel van ons assortiment rechtstreeks bij onze webshop te bestellen. Onze monteurs komen de bestelde kantoormeubelen in Utrecht netjes leveren en monteren.

Benieuwd geworden, neem gerust contact met ons op om jou wensen te bespreken. Ons team zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus vul het contactformulier op de website in of bel naar 040 2861441. Mailen kan ook naar [email protected]

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T
3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
Grote vergadertafel vergaderen meetingroom
Blom Ecologie